Ciki pszichológushoz menni?
Figyelt kérdés
Érzem valami nincs rendben velem, csak beszélgetnem kéne valakivel, egy szakemberrel mert a barátom nem tud sokmindent hozzáfűzni, de viszont azt akarnám hogy ott tudja hogy mi van velem,azt úgy lehet hogy ő is ott van vleme miközben beszélgetek a pszichológussal?Nem égő?Mit gondoltok erről?És pénzbe kerül nekem vagy neki?Én 17 ő 23 éves.2009. okt. 7. 20:07
1/7 anonim válasza:
általában kevés összeget szokás fizetni.és NEM égő,sokan járnak.Jót tesz :)
2/7 A kérdező kommentje:
És az sem égő hogy ott van velem a pasim is és hallgatja miket mondok?
2009. okt. 7. 20:25
3/7 anonim válasza:
Nem! Figyelj, ha szeret téged melletted áll és elkísér és bírja a sarat!! :)
Amúgy én is járni fogok, és szerintem egyáltalán nem ciki!
4/7 anonim válasza:
Szerintem se gáz. Nekem is kéne már lassal... Jó lenne valakivel így őszintén megbeszélni a dolgaim, és problémáim..:)
5/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én nem vagyok pszichológus, de viszont nagyon szeretnék az lenni. Ha gondoljátok én szívesen meghallgatnálak. Persze minden diszkréció adott
6/7 anonim válasza:
Dehogy ciki, sőt, inkább menő dolog mostanában pszichológushoz járni:)
7/7 anonim válasza:
A pszichológus valószínűleg nem fogja engedni, hogy a pasid hallja, amit mondasz. (Én sem engedném, hacsak nem párterápiáról van szó.) Persze, még az is lehet, hogy találsz olyat,aki igen. vagy olyan módszert, ahol ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!