Mit írjak a naplómba?
Figyelt kérdés
Én nem "csak úgy" írnék bele, hanem sokszor belegondolok, hogy majd 50-60 év múlva milyen jó lesz elolvasni, hogy a mai világ milyen volt, nosztalgiázni rajta egy kicsit.
Tudnék is írni a világról, csak ennek van vége is. Leírom, hogy hogy élünk, meg minden, és kész is. Nem tudok többet írni. Ha meg beleteszem minden nap, hogy mi történik az iskolában, az úgy unalmas.
Milyen naplót csináljak akkor, ha egyszerűen csak emléket akarok csinálni? Írjak könyvet? :D
2013. jún. 3. 22:17
1/5 anonim válasza:
Hát akkor fejjel lefele a hátuljába írj le ilyen elképzelt kalandokat!!:) Meg ragasztgathatsz bele matricát, netről nyomtatott képeket...:)
2/5 anonim válasza:
Én volt, hogy képet raktam bele, vagy egy számot, ami akkor tetszett (gépen írtam), esetleg valami hírt a nagyvilágból, vagy ami épp érdekelt, az érzéseimet, mindent... aztán meguntam :D
3/5 anonim válasza:
Tényleg!! Újságcikkek, meg barátnős képek is mehetnének bele:):)
4/5 anonim válasza:
Mikor elkezdtem nekem is unalmas volt. :) de megszoktam és egyre jobban meg tudom fogalmazni az érzéseimet is :D
5/5 A kérdező kommentje:
Régen már csináltam egy ilyet, de néhány hónap alatt meguntam. Attól félek, hogy most is ez lesz.
Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!