Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit írjak a naplómba?

Mit írjak a naplómba?

Figyelt kérdés
Most, hogy új évet kezdtünk, szeretnék naplót írni, de nem nagyon tudom, hogyan kezdjek hozzá. Minden ötletre, véleményre kíváncsi vagyok, és arra is, hogy ti hogyan írtok naplót.
2013. jan. 1. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. ha nem megy, akkor semmiképp se erőltesd. N,a de én például úgy szoktam, hogy leírom a dátumot:

2013. január, 01. kedd 10:33

Most kezdődött egy új év, és még nem teljesen szoktam meg, hogy 2013-at kell írni. De majd idővel.

Vagy, nem tudom ilyesmit. Remélem segítettem :) Ja, és az érzéseidet is elmondhatod a naplódnak, ő nem kotyogja ki :D

2013. jan. 1. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A naplóírás egy nagyon jó dolog.Hihetetlen jó visszaolvasni ,és ezt nem csak úgy mondom ,mert mikor visszaolvastam a naplómat hirtelen rám törtek az emlékek.Írj le mindent amit fontosnak tartasz. El kell döntened azt is ,hogy milyen naplót fogsz írni. Olyat ami azt írja le ami veled történt? Olyat ami megmagyarázza a tetteidet ? Olyat amiben nincsenek titkaid csak a véleményed? Amit hogyha elolvasnak nembaj? Egy olyat mintha könyv lenne,és megmarad az utókornak,elolvashatják?

Akármit is választasz ahoz illő rejtekhely kell neki!

Ha például a teljesen őszínte titkokkal teli naplódat a párnád alá teszed az úgy mégsem a legjobb hely... Ha azt akarod ,hogy megtalálják,de csak sok év múlva ,ásd el egy időkapszulába! Körbe kell nézned ,légy kreatív!

Ha sok párbeszédet írsz akkor nem unod meg.Beszámozhatod az oldalakat és akkor látod hogy hol tartasz. Ha iskolába vagy leírhatod az aktuális órarended ,hogy tudd ha visszaolvasod . és írj mindig a dátum mellé napot is ! pl miért is aludtam délig ? ELkések a munkából! Ja nem. Ez vasárnap...

2013. jan. 1. 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hasznos válaszok voltak, ment a zöld kéz mindkettőtöknek!

Még jöhetnek válaszok. :)

2013. jan. 1. 11:21
 4/4 csingilingg84 ***** válasza:

Szia:)

Az én naplóm általában a napjaimat ölelik körbe, nagyon sokszor az érzelmeimről szól. Néha visszaolvasom őket, és sok mindenre rájövök, és lassan szinte minden a helyére kerül. A baj csak az, hogy mostanában nem sok időm van rá.. Szerintem csak úgy kezd el. :)

Remélem, segítettem.

2013. jan. 2. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!