Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit írjak a naplómba?

Mit írjak a naplómba?

Figyelt kérdés
Légyszi válaszoljatok! Sehogy sem tudom elkezdeni a naplóírást. :( Hasznos, bő válaszokat várok! Köszönöm!
2010. dec. 22. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Én a Naplómba mindig az eltelt napjaimat írtam le , ami történt aznap bővebben vagy néha csak rövidebben.

Amikor elkezdtem naplót írni, akkor az 1. oldalra bevezetésnek leírtam, hogy miért kezdtem el írni és egy kicsit bővebben kifejtettem :D .

Mostanában már csak néha néha írók naplószerűséget, de akkor csak egy egy témával kapcs-ban írom le a gondolataimat, érzéseimet. Csak akkor jegyzem le a napjaimat, ha valami nagy dolog történt és muszáj kiírnom magamból.

Hát, azért remélem valamennyit segítettem ...:d

2010. dec. 22. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt írd le, hogy mi történik veled. Egy napló ilyen. Minden impulzus, ami ér, azt leírod. Megpróbálod szavakba önteni.

Esetleg, nem tudom, mennyire érdekel az irodalom, de akár verseket, novellákat, ne adj Isten dalszövegeket is bele írhatsz.

De a semmiért meg ne kezdjél el naplót írni. :-) (Illetve, ha nem tudod, mit is kellene...)

2010. dec. 22. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igazán kedvesek vagytok! Ezek kezdetnek jók leszenk, de ha majd eszetekbe jut még valami, légyszi írjátok meg azokat is! :) És persze mások kommentjeiket is várom, mégtöbb ötlettel! :) Puszi mindenkinek!
2010. dec. 22. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
hát a napoodat írd le,ha tőlünkkérdezed mi értelme?azt ír ami veled történt.ha semmi érdekes,akkor vagy ne írj semmit,vagy írd,hogy semmi érdekes nemtörtént.
2011. jan. 7. 16:01
 5/8 anonim válasza:
100%

11 éves koromban kezdtem naplót írni, akkor azt írtam bele, hogy mik történtek velem aznap, rám nézett-e az éppen aktuális szerelmem, stb.

Mikor idősebb lettem, inkább a gondolataimat írtam ki a naplómba, jobban tudtam rendezni a gondolataimat, ha leírva láttam őket.

Emlékszem, ahányszor megkezdtem egy új könyvet (sosem írtam füzetbe, mindig kemény fedeles, teljesen üres, sima lapú könyvbe; mégiscsak az életem van benne), mindig egy kis előre tekintéssel kezdtem, kvázi bevezetőként.

Pl. ha nagyon vastag volt a könyv, akkor beleírtam azt is, hogy lehetséges, hogy még az esküvőmet is ebbe a könyvbe fogom írni.

Én mindig úgy írtam a Naplómba, mintha egy másik személy, egy megbízható barát lenne, akire rábízhatom a titkaimat, érzéseimet.

Általában úgy kezdtem a bejegyzéseket, hogy dátum (év, hónap, nap, esetleg hely, ha nem otthon írtam, hanem pl. nyaraláson)

Kedves Naplóm! ...

Szeretem néha visszaolvasgatni, viszont vigyázz rá, és ne adj lehetőséget arra, hogy illetéktelen személy elolvassa!

2011. jan. 7. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :) Nagyon rendesek vagytok, hogy írtok, és megírjátok nekem a tippjeiteket. :) Kukur, neked különösen köszönöm, mivel nagyon jó, tartalmas kis szöveget írtál! Kukur előtti személynek is köszönöm. :) Még hálás lennék, ha még írnátok! Köszönöm, pusszancs mindenkinek!
2011. jan. 7. 18:07
 7/8 Lost.Star. ***** válasza:

10 évesen kaptam egy naplót.

2008.karácsonyára.. azóta írom.

1. írok címet. Pl.:horgászverseny (xD)

2.keresek ujságokat pl. auchan,tesco.. amik ingyenesek és kitudom vágni belőle a képeket.. vagy előre kivágom.(általába ez..) és kivágom belőle a témához kapcsolodó képet.. ha a horgászversenyről irok akkor pl. egy halat.. és amit kivágtam azt körbe égetem stb.. (ha ezt választod vigyázz, ne gyújsd fel a lakást)de álltalába előre kivágom a jobb dolgokat, amik ugy gondolom hasznomra lesznek..

4.elöbb be ragasztom a képet aztán írok !!!ez fontos!.. ne ragaszd a szövegre a képet!

+5. ha nincs a szöveghez való képed akkor rajzolj vmit az oldalra vagy írj valamit pl wow de ferdén, nagybetűvel.. xdd aztán ráirod a szöveget.. de sztem cerkával rajzolj! és a szöveget tollal.. mármint a "horgászversenyes" szöveget.. (most ez a pl..)

Remélem adtam pár ötletet így hajnal 2-kor :D na sok szerencsét és díszitgetést. Halii ( :

2011. aug. 20. 02:09
 8/8 petikevokosztcsa válasza:
Én régen saját nyelveket találtam ki. Rendesen nyelvtannal, szavakkal meg mindennel. Mostanra abbahagytam, de van egy pár benne. :)
2016. jún. 4. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!