Q1: Szerintetek hosszútávon csak az lehet boldog, akinek párkapcsolata van? Q2: Lehet valaki boldog, ha barátai sincsenek?
Q1: egyéntől függ. Mivel az ember társas lény, emiatt nagy valószínűséggel igen, mindenesetre valakinek mindenképp kell körülötted lennie. Persze ha téged teszem azt az absztrakt tudományok tesznek boldoggá, és ezzel el tudsz lenni életed végéig, lelked rajta.
Q2: szerintem nem, legalábbis nehezen tudom elképzelni. Ha nincs kivel beszélgetned, idővel be fogsz csavarodni.
A1:A legtöbb ember igen,de van aki ilyen olyan okból egyedül
jobban érzi magát és van akinek a saját előmenetele a fő szempont,a szerelem csak "visszahúzná".
A2:Igazán boldog nem hiszem hogy lehet,ha valaki gazdag,sikeres de csak jó ismerősei vannak meg a családja az nem lehet önfeledten boldog felnőtt.
Q1: Nem!
Q2: Nem! Ismerős kell. sz@r érzés ha születésnapodon sem köszönt fel senki.
-Máté evangéliuma 5. rész 3.tól 11. versig.
-Gyökössy Endre: Boldogmondások margójára
nem, nem
Vannak elfoglaltságaid, vagy egész nap otthon ülsz és nem is próbálkozol?
Igen és igen.
Aki nem képes boldognak lenni önmagában, az párkapcsolatban sem lesz az. Viszont aki önmagában képes boldog lenni, az könnyen talál barátra és párra is. Azaz találna, ha nem lenne a hozzá hasonlókból túl kevés...
1, Nem. Ha én semmire sem vágyom ami a párkapcsolattal jön, akkor én szenvednék, ha rákényszerítenének, mert hát az "mindenkinek" kell.
2, Az embernek valamilyen kapcsolatra szüksége van. Csak azt kéne elfogadni, hogy valakinek 100 barátja van meg egész életében párkapcsolatai és csak így boldog másnak meg csak pár barátja van, vagy nincs párkapcsolata és így boldog. De valami kapcsolat kell az egészséges lélekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!