Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire gyökér?

Miért vagyok ennyire gyökér?

Figyelt kérdés
Nem igaz. Akármilyen számonkérés vagy vizsga vagy egyéb nagy dolog van mindig bestresszelek , hányingerem lesz és hányok. Meg mindenbe amibe belekezdek abbahagyom 1-2 honap utan. Ez már eleve gáz csak a szüleimet sajnálom mindenjót megadnak nekem de én neg szarok bele. Pl nyelvvizsga vívás focizás stb. Mindegyiket egy nagy vizsga elott hagytam abba és a szülem meg magyarázhatták ki :( olyan gáz. Minden nagy esemenytol beijedek és hányingerem lesz. Gáz vagyok meg anyámasszonykatonája.:'((( . Hogy tudnék ezen változtatni?? Olyan szégyen. :'(
2013. jún. 2. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen sajnos nem, vagy legalábbis nagyon nehezen lehet változtatni. Te ilyen vagy, fogadd el, és barátkozz meg a gondolattal. Ha elfogadod magad, olyannak amilyen vagy, akkor a problémád meg is oldódott.
2013. jún. 2. 14:09
 2/4 anonim válasza:
Miután elolvastam, kapásból az jutott az eszembe hogy miért hagytál abba minden vizsga előtt? Pl a vívást? Vagy azért, mert nem szeretted csinálni vagy azért mert (és én inkább erre teszem le a voksom) félsz a kudarctól. A "Mi van ha megbukok a vizsgán és csalódni fognak anyáék bennem?". És...mi van akkor ha mondjuk nem sikerül a vizsga? Hidd el, nem fog megállni a világ , és attól te nem leszel kevesebb mert megbuktál egy vizsgán. El kell menni, meg kell próbálni, ha nem jön össze akkor pedig ne kudarcként könyveld el, hanem próbáld meg megint. Ha nagyon akar az ember valamit, akkor olyan nincs hogy nem sikerül neki. Mellesleg, úgyse csinálhatod sokáig ezt, hogy mindig megfutamodsz:)
2013. jún. 2. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Vizsgadrukk. Vannak emberek, akik bestresszelnek a nagy megmérettetések előtt, te is közéjük tartozol. Valószínűleg mindenkinél valami pszichés ok húzódik meg a háttérben, talán az, hogy félsz, hogy nem sikerül. Ezt csak egyféleképpen győzheted le: szembenézel a problémával, vagyis elmész a vizsgára. Nem sikerül elsőre? Majd másodikra fog! Csak bízz magadban és hidd el, hogy neked is sikerülhet! ;)
2013. jún. 2. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) megfogadom , ígérem :))
2013. jún. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!