Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy fogadjam el hogy nekem...

Hogy fogadjam el hogy nekem barna a szemem?

Figyelt kérdés
NAGYON ÚTÁLOM! SZürkét vagy zöldet szeretnék... Vagy bármient,CSAK ÉPP A BARNA NEM TETSZIK!
2009. okt. 6. 12:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, akkor sem értelek!oké, hogy magadnak akarsz megfelelni, na de ez nem olyan dolog, hogy kövér/sovány vagyok le szeretnék fogyni/hízni szeretnék, vagy nem tetszik a hajam, megyek fodrászhoz!Ezt a szemet kaptad, a szüleidtől örökölted, nem tudsz rajta változtatni!Erőltesd meg magad, győzd le a hülye érzéseid, és fogadd el, hogy barna a szemed!!!Inkább hálát kéne adnod érte, van sok olyan ember, aki örülne, ha látna egyáltalán!Tényleg nem kéne így rinyálni!!!Ezen csak magad tudsz túllépni!Amúgy hány éves vagy?
2009. okt. 6. 16:43
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
ne nézz tükörbe, nagyeszű...a saját véleményed erről sosem fog számítani... ha másoknak teccik, akkor mi a baj?
2009. okt. 6. 16:43
 23/38 anonim ***** válasza:
77%
most komolyan, hány éves vagy??14-17 között lehetsz...
2009. okt. 6. 16:48
 24/38 A kérdező kommentje:
23 vagyok!
2009. okt. 6. 16:55
 25/38 anonim ***** válasza:
huhaaa....és mivel foglalkozol?tanulsz?mit?dolgozol?mit?hogy telnek a mindennapjaid?Otthon élsz szüleiddel vagy hogy?
2009. okt. 6. 17:58
 26/38 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a szememet...

Nekem változó színű. Ha nyugodt vagyok, nincs semmi gond, akkor barna(nem az a szép mélybarna, hanem az a sárbarna szerű) Ha meg vmi gond van, stressz stb. akkor a zöld különböző árnyalatai. És nem szép zöld.

2009. okt. 6. 18:12
 27/38 A kérdező kommentje:
Képzőművészeti egyetemista vagyok!
2009. okt. 6. 18:25
 28/38 A kérdező kommentje:
Hát nekem is olyan sárgás. Ha mélybarna lenne azt még jobban utálnám! Kezdek EGY KICSIT beletörődni hogy ilyen DE ha látok valakit akinek szürke,vagy zöld akkor megint szomorú/mérges leszek! nem is tudom leirni igazán azt az érzést,hogy nekem mért nem olyan???? :(
2009. okt. 6. 18:31
 29/38 anonim ***** válasza:
69%

A f*szt vagy te 23 éves. Nem igaz h ilyen helyesírással átengedtek az érettségin. Vagy a ronda szemed miatt sajnáltak meg, azért mentél át?

Ha tényleg 23 vagy, akkor ritka nagy idióta vagy. Az én korosztályomban sem ilyen nyavajgósak a srácok, pedig én még csak 16 vagyok!

2009. okt. 6. 18:53
 30/38 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem túl sok a szabadidőd, és azért agyalsz ilyen baromságokon meg ezzel sajnáltatod magadat. lúúúzer.
2009. okt. 6. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!