Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Haldoklom. Miért kellene...

Haldoklom. Miért kellene kihasználom az időt?

Figyelt kérdés

Legjobb esetben is három évem maradt. Mióta tudom, hogy nincs tovább szörnyen magányos vagyok. Igyekszem távol tartani magamtól az embereket, senkinek sem akarok fájdalmat okozni, amikor eljön az idő. Mégis vannak, akik arra biztatnak, hogy csajozzak, legyek szerelmes és élvezzem az életet, csak a mának éljek és a többi hülyeség.

Őszintén, nehéz ellenállni, mert tényleg egyedül érzem magam a világban, de nem lenne helyes. Ti hogy tennétek?

2013. máj. 27. 19:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
66%
Miért van olyan érzésem, hogy még a kérdező maga sem tudja milyen betegsége van, és ez a kérdés csak a sajnáltatásról szól? Szerintem kamu!
2013. máj. 27. 19:34
 22/38 anonim ***** válasza:
Én minden estre felvennék egy kölcsönt, és eladnám szinte mindenemet, és nagyokat buliznék meg k*rnék de nem mondom, hogy te is tedd ezt, ha AIDS a betegséged, akkor főleg ne k*rj mert nagy kicseszés lenne másokkal. Ha a bulik nem vonzanak, akkor csinálj mást, ha utazni szeretnél, akkor utazz, ha az autók érdekelnek, vegyél egy király kocsit és furikázz azzal. Ha tényleg 3 éven belül meghalsz, én a helyedben azt csinálnám, amit mindig is tenni akartam, nem érdekelne más, csak az.
2013. máj. 27. 19:40
 23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg nagyon kedves tőled kedves üzenet küldő.
2013. máj. 27. 19:43
 24/38 anonim ***** válasza:
Mert csak egy életünk van.Minden ember olyan könnyen veszi a látását,hallását.Olyan alapvető dolog,hogy én most látok vagy,hogy hallok.Az ember csak akkor tudja felmérni az értékét,amikor már elveszti azt.Ilyen az élet is.Olyan alapvető dolog,hogy én megszülettem és élek.Gondolom,ha egyszer meghalunk ugyanígy lesz ez is ,mint pl. a látásnál és a hallásnál.Vannak emberek akik küzdenek az életért míg mások küzdenek a halálért,hogy meghaljanak.Depressziósok és zavartak.Gyűlölnek élni,mert így nem akarnak élni.Ebben a depresszióban.Öngyilkosok lesznek.Míg mások nem adják fel a reményt ,imádkoznak Istenhez és nap,mint nap megpróbálnak felállni,és lélegezni.Miért van ez?Sosem értettem meg.Szerintem éld az életedet,amíg csak lehet.Te élhetsz látsz,hallasz,nem vagy depressziós.Te is ember vagy,mint bárki más.Használd ki az időt,ha megteheted.Ha nem vagy olyan beteg,hogy feküdnöd kell,akkor élj! Légy szabad,őrült ,de egyben okos és jó is.Felejtsd el,hogy megfogsz halni.Élj amíg lehet.Ne azon gondolkodj,hogy meghalsz.Egyszer mindenki meghal,de te még nem halsz meg.Élsz és élj!
2013. máj. 27. 19:52
 25/38 anonim ***** válasza:

Hat en csak akkor valtoztatnek ha tuti 100% hogy megpurcanok mivel a mostani terveim ilyen 6 evekben valosulnak meg, csak utana kezd kifizetodove valni az egesz.

Am lehet felvennek egy rakat hitelt xD muhahhaaaaa akar maffiozoktol is aztan korbeutaznam a vilagot, csinalnek minden orultseget, bungee-jumping, ejtoernyozes, buvarkodas, nem felnek odamenni egy pasihoz - te esetedben csajhoz hogy leszolitsam. Szexelnek, szexelnek es szexelnek. Innek es szorakoznek. A drogokat nem szeretem. Festenek, enekelnek,hegedulnek.

Igazabol most is valahogy igy elek, csak annyi hogy hitel nelkul, dolgoznom kell :D:D

ui.:

Xenoval ne foglalkozzatok, aki olvasta mar par valaszat az tudja hogy valami nyomi gyik aki nem tud csajozni es ha merne -szerencsere nem meri- mindenkit megeroszakolna... Valoszinuleg a kornyezeteben van vmi alfahim is akire halal irigy. :D meselhetnel privatban ha nem igy van. Nah hajra! Elvegre:

CARPE(t) DIEM! xD

2013. máj. 27. 22:47
 26/38 anonim ***** válasza:
34%

Hűhű Miszter Serlokk :D

Én elélek, csak éppen bazi unalmas a lét. Alig várom hogy túl legyek rajta

2013. máj. 27. 22:52
 27/38 Noydra ***** válasza:
Tegyél az ellen, hogy unalmas legyem! :)
2013. máj. 27. 23:10
 28/38 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, de szűkébe vagyok a pénznek.

Márpedig a jó/izagalmas lethez pénz kell, nem is kevés.

Lottón nyernék akkor végül is meglenne, mehetnék ki az öszes F1-es futamra, járhatnám a világot meg ilyenek.

De ha nincs zseton akkor max. mehetek egy kört a távolsági busszal. Idei nyaralás.

2013. máj. 27. 23:18
 29/38 anonim ***** válasza:
írd már meg mi a betegséged?(lehet privibe is)egyébként keress rá Mosolykára!biztos vagyok benne,hogy megváltozik a felfogásod.
2013. máj. 28. 06:50
 30/38 anonim ***** válasza:

Ha igaz amit írtál akkor küzdj az életedért.

Én voltam ebbe a helyzetbe borzalmas volt,de én élni akartam így végig csináltam a kemoterápiát.

Nagy erőt tud adni ha melletted van a család és a barátok. Ne taszíts el senkit magadtól .

2013. máj. 28. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!