Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Haldoklom. Miért kellene...

Haldoklom. Miért kellene kihasználom az időt?

Figyelt kérdés

Legjobb esetben is három évem maradt. Mióta tudom, hogy nincs tovább szörnyen magányos vagyok. Igyekszem távol tartani magamtól az embereket, senkinek sem akarok fájdalmat okozni, amikor eljön az idő. Mégis vannak, akik arra biztatnak, hogy csajozzak, legyek szerelmes és élvezzem az életet, csak a mának éljek és a többi hülyeség.

Őszintén, nehéz ellenállni, mert tényleg egyedül érzem magam a világban, de nem lenne helyes. Ti hogy tennétek?

2013. máj. 27. 19:19
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
mi a betegséged?
2013. máj. 27. 19:26
 12/38 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :((

Igazából aki ezt nem éli meg,az nem is tud hasznos tanáccsal szolgálni,de hogy mondjak valamit,szerintem azt tedd ami éppen jól esik:)és legyél sokat a családoddal:)

13/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát...engem valahogy nem a drogok vonzanának...Bakancslistát láttad? Én azt csinálnám. Összeírnám azokat a dolgokat, amiket mindig is szerettem volna kipróbálni, és uccu neki.
 14/38 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom.

Én bakancs listát csinálnék.

Meg személyi kölcsönt vennék fel hozzá.

15/38 A kérdező kommentje:
Érdekes, el sem tudjátok képzelni mennyire nem tudjátok magatok beleélni a helyzetembe. De ez így is van jól:)
2013. máj. 27. 19:27
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
Jó! Akkor mond mi a betegséged?! Mert három évig rákkal sem tudod kihúzni.
2013. máj. 27. 19:29
 17/38 anonim válasza:

a) rengeteget buliznék, csajoznék, szeretkeznék, röhögnék

b) a szeretteimmel lennék nagyon nagyon sokat

és a kettőt együtt:))

2013. máj. 27. 19:30
 18/38 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából lényegtelen.
2013. máj. 27. 19:30
 19/38 anonim válasza:
100%
ez a cigi-nők-pia-drog (bár nagyon jól hangzik) de ettől ő még nem lesz boldogabb tartós időre szerény véleményem szerint.. persze ezek adnak pillanatnyi örömöt, de mikor másnap felébred (meg sem tud mozdulni úgy fáj a feje) és nem azt érzi, hogy milyen jó volt ez a tegnapi buli, hanem hogy 2 évem maradt és csak ezt teszem, ahelyett, hogy szeretnék valakit.. de ez csak egy vélemény. És bár én lány vagyok, szóval teljesen máshogy látom a világot, de én helyette inkább megtenném azokat a dolgokat, amiket mindig is szerettél volna (már ha van ilyen, mert nekem egy egész listám van...:)) gondolok itt például olyanra, hogy: ejtőernyőzés, futás a szabadban hajnalok hajnalán stb. És beoltást nem kérek többi válaszadók, megvan a jogom, hogy leírjam a véleményem.
2013. máj. 27. 19:32
 20/38 anonim válasza:

Először is:Ne add fel!Akarj élni..Higgy a gyógyulásban,csodák mindig vannak...olvass sikertörténeteket!:)

Én biztosan nem várnám a halálomat,hanem élnék.Megtennék olyan dolgokat,amiket más egy élet alatt se..mert várja a megfelelő időpontot.Utazz,láss világot,csajozz(ne a nagy szerelmet keresd,hanem a szerethető,de könnyen kapható csajokat,akik megszépítik az életet,akikkel programokat szervezhetsz)Valósítsd meg a nagy álmaidat...csinálj őrültségeket.....élj úgy,ahogy jól esik,vásárolgass(ha van miből)látogass meg rég látott ismerősöket,családtagokat.Ha vége lesz,úgy is meg fognak siratni,úgy is fájni fog sok embernek,hidd el.Csak ezért ne kerüld az embereket..ne csak a fizetős emberek társaságát keresd,mondván ő úgysem kötődik,csak a dolgát végzi,pénzért adja a barátságát,szeretetét stb...nagy fájdalom,de feldolgozható...a barátnőd stb is fel fogja tudni(de nem árt ha tudja,hogy milyen betegséged van)

Sok sikert,kívánom,hogy ne csak 3éved legyen,és legyél nagyon boldog:)

2013. máj. 27. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!