Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Haldoklom. Miért kellene...

Haldoklom. Miért kellene kihasználom az időt?

Figyelt kérdés

Legjobb esetben is három évem maradt. Mióta tudom, hogy nincs tovább szörnyen magányos vagyok. Igyekszem távol tartani magamtól az embereket, senkinek sem akarok fájdalmat okozni, amikor eljön az idő. Mégis vannak, akik arra biztatnak, hogy csajozzak, legyek szerelmes és élvezzem az életet, csak a mának éljek és a többi hülyeség.

Őszintén, nehéz ellenállni, mert tényleg egyedül érzem magam a világban, de nem lenne helyes. Ti hogy tennétek?

2013. máj. 27. 19:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
42%
B*sznék mint atom :D de nem párkapcsolat
2013. máj. 27. 19:20
 2/38 anonim ***** válasza:
25%

Akkor innentől jöhet a Carpet Diem meg a hedonizmus. Menj szedj fel ribiket, vagy üss le az utcán éjjel csajokat aztán mehet a móka. Cigi, pia, enyhébb drogok, nagy zabálások hadd szóljon!

Ha tudnám, hogy kinyúvadok 3 év múlva ezt tenném.

2013. máj. 27. 19:21
 3/38 anonim ***** válasza:
89%
Részvét! Nekem is gyógyíthatatlan betegségem van. B@sszunk be és b@sszunk!
2013. máj. 27. 19:21
 4/38 anonim válasza:
25%
Áruljárok el a betegségeteket! Tudni akarom.
2013. máj. 27. 19:22
 5/38 anonim válasza:
42%
Alapítsatok ilyen klubot és rendezhettek orgiákat.
2013. máj. 27. 19:23
 6/38 Noydra ***** válasza:
84%
Hát ha ez igaz, akkor szerintem se otthon ülj egész nap... És akkor enyhén fogalmaztam :D De azért erőszakolni nem kell, csak mert meghalsz... Ejnye Xeno :(
2013. máj. 27. 19:23
 7/38 anonim ***** válasza:
43%
Részvétem. Én a helyedben mindent nyomnék az elkövetkezendő három évben! Nők-pia-cigi mindenféle drog orrvérzésig! Használd ki azt a kis időt!
2013. máj. 27. 19:24
 8/38 anonim ***** válasza:
80%

amiket mondanak, persze arra jó minden nap mással dugsz, ettől még rohadt magányos maradsz,

én ismertem lány aki összejött a sráccal mikor gondja volt, végig kísérte N

9/38 anonim válasza:
100%
eljárnék, kimozdulnék ugyanúgy, csak ha valakit jobban megismernék elmondanám neki az igazat, semmi képp se zárkózz be, ne feledd: nem az számít hány év volt életedben, hanem hány élet éveidben:)
 10/38 anonim ***** válasza:
74%
Én valahonnan szereznék pénzt, eladnám a dolgaimat mittomén, és buli orrba-szájba, csajok, akármi... Mennék a világba, nem törődnék semmivel, lesz ahogy lesz, tökmindegy.
2013. máj. 27. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!