Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha kihasználom a nőket, és elzavarom magamtól az mennyire tekinthető negatívnak?
Szóval,nálam az ilyen dolog olyan mint az életben a kihívás,vagy maga az életben maradás. Át kell vágni mások fejét,hogy több pénzed legyen,és magaddal és a családoddal (ha van) törődni.
Szóval nem foglalkozok a partneremmel,hogy vele mi van.Ha készen vagyok akkor mehet haza..
Ha barátnőm lenne persze nem így állnék a dolgokhoz.
És akikkel vagyok azok is falusiak és nem kvák...Normális emberek.
Múltkor megakartak veretni,de nem jött össze.
Elloptál 2 bontásra szánt motorom! Vállalkozó vagyok.( motor javító,illetve bontó) szerettem a munkám!
Baj van,a hozzá állásommal úgy gondolom,de úgy érzem kár lenne megváltoznom,míg addig míg nem fordul a kocka.
22/F
"pfff" ez nagyon hiányzott a mondat végére..
Lenézel?
"Szóval nem foglalkozok a partneremmel,hogy vele mi van.Ha készen vagyok akkor mehet haza..
Ha barátnőm lenne persze nem így állnék a dolgokhoz. "
A kettő között ellentmondás feszül. Ha nem foglalkozol a partnereddel, nem lesz barátnőd...
Amúgy nem értem, hogy mi a kérdés...
Haver,ők nem barátnők..hanem partnerek!!
na jó ,tényleg kár volt ez a kérdés!
Jók legyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!