Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyha kihasználom a nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha kihasználom a nőket, és elzavarom magamtól az mennyire tekinthető negatívnak?

Figyelt kérdés

Szóval,nálam az ilyen dolog olyan mint az életben a kihívás,vagy maga az életben maradás. Át kell vágni mások fejét,hogy több pénzed legyen,és magaddal és a családoddal (ha van) törődni.

Szóval nem foglalkozok a partneremmel,hogy vele mi van.Ha készen vagyok akkor mehet haza..

Ha barátnőm lenne persze nem így állnék a dolgokhoz.

És akikkel vagyok azok is falusiak és nem kvák...Normális emberek.

Múltkor megakartak veretni,de nem jött össze.

Elloptál 2 bontásra szánt motorom! Vállalkozó vagyok.( motor javító,illetve bontó) szerettem a munkám!

Baj van,a hozzá állásommal úgy gondolom,de úgy érzem kár lenne megváltoznom,míg addig míg nem fordul a kocka.

22/F

2012. nov. 5. 21:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Lehet nálad igen.

De nálam nem!

Egyáltalán te mit értesz partner alatt?

mert nálam csak annyi,hogy beugrik egy magányos nő,és ennyi!

2012. nov. 5. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Khm. "Beugrik egy magányos nő" - azt hiszem, itt és most leszögezhetjük, hogy a kérdés egy újabb nőgyűlölővé vált forever alone álmodozása... Minden napra jut egy ilyen! :)
2012. nov. 5. 22:32
 13/18 Tomi8 ***** válasza:
Nálam "partnernek" nevezzük így akkor. Indult egy lány. Meg is beszéltük, hogy semmi több csak szex. 5 éves kapcsolat lett belőle és életem eddigi legmeghatározóbb személye lett ez a lány. Rengeteget tanultam Tőle az életről és a szerelemről, különben nem merném itt koptatni a billentyűzeten az ujjaimat. Tudom miről beszélek.
2012. nov. 5. 22:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Mert szerinted én hlyeségből írom haver?

Volt már barátnőm,csak nem tudtam vele sok időt lenni,mert akkor indítottuk el vállalkozást..Műhely építés, motorok beszerzése stb.

Amit nagyon sajnálok,mert szerettem nagyon a lányt!

Az élet kemény.

2012. nov. 5. 22:36
 15/18 A kérdező kommentje:

12! Te most tulajdonképpen miről beszélsz? :)

Deutsch bitte! Deutsch bitte! :D

2012. nov. 5. 22:38
 16/18 Tomi8 ***** válasza:
Igazából csak arra akarok kilyukadni, hogy sosem tudhatod ki az Igazi. Minden ember értékes, ennyi.
2012. nov. 5. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, nekem is "partnerből" lett komoly kapcsolat.
2012. nov. 5. 22:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Igazad van haver.

De akihez nem érzek kötödést azzal nem tudok mit tenni.

Egy szemét állat vagyok.:(

nem vagyok rá,büszke.

De annyit megígérek haver,hogy ha nem is jön össze ez az "odafigyelés" de megpróbálom!:)

Kösz mindent.El teszem holnapra magam, vár rám egy gyönyörű Mz 125-s :) De előtte motorozunk rajta egy hatalmasat:)))

Jó legyél,csőő!

2012. nov. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!