Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha kihasználom a nőket, és elzavarom magamtól az mennyire tekinthető negatívnak?
Szóval,nálam az ilyen dolog olyan mint az életben a kihívás,vagy maga az életben maradás. Át kell vágni mások fejét,hogy több pénzed legyen,és magaddal és a családoddal (ha van) törődni.
Szóval nem foglalkozok a partneremmel,hogy vele mi van.Ha készen vagyok akkor mehet haza..
Ha barátnőm lenne persze nem így állnék a dolgokhoz.
És akikkel vagyok azok is falusiak és nem kvák...Normális emberek.
Múltkor megakartak veretni,de nem jött össze.
Elloptál 2 bontásra szánt motorom! Vállalkozó vagyok.( motor javító,illetve bontó) szerettem a munkám!
Baj van,a hozzá állásommal úgy gondolom,de úgy érzem kár lenne megváltoznom,míg addig míg nem fordul a kocka.
22/F
Lehet nálad igen.
De nálam nem!
Egyáltalán te mit értesz partner alatt?
mert nálam csak annyi,hogy beugrik egy magányos nő,és ennyi!
Mert szerinted én hlyeségből írom haver?
Volt már barátnőm,csak nem tudtam vele sok időt lenni,mert akkor indítottuk el vállalkozást..Műhely építés, motorok beszerzése stb.
Amit nagyon sajnálok,mert szerettem nagyon a lányt!
Az élet kemény.
12! Te most tulajdonképpen miről beszélsz? :)
Deutsch bitte! Deutsch bitte! :D
Igazad van haver.
De akihez nem érzek kötödést azzal nem tudok mit tenni.
Egy szemét állat vagyok.:(
nem vagyok rá,büszke.
De annyit megígérek haver,hogy ha nem is jön össze ez az "odafigyelés" de megpróbálom!:)
Kösz mindent.El teszem holnapra magam, vár rám egy gyönyörű Mz 125-s :) De előtte motorozunk rajta egy hatalmasat:)))
Jó legyél,csőő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!