Hogy kezdjek neki az életemnek?
Az elmúlt 1 évben több mint 60 kg-t fogytam, 3 hónapja töltöttem be a 20. életévemet. Tavaly júliusban az érettségi után dolgozni kezdtem egy gyárban. (ezeket egyfajta útbaigazítók)
A problémám az, hogy eddig jóformán nem volt társadalmi életem. Durván 2 éve egyedül vagyok mivel a gimnáziumban az utolsó évemet estin fejeztem be (szüleimen és a testvéremet leszámítva).
Úgy terveztem, hogy fogyás után végre elkezdeném élni a fiatalok életét (bulizni, csajozni). Mivel a súlyommal elég visszahúzódó és gátlásos voltam, ezért az iskolás éveim alatt is csak haveri kapcsolatok alakultak ki másokkal. Iskolán kívüli életemet a gép előtt, ill. a TV előtt töltöttem.
Azt hittem, hogy fogyás után képes leszek levetkőzni a gátlásaimat (és nem is a gátlásokkal lenne probléma), de igazából nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Úgy érzem, hogy ennyi egyedül lét után nem igazán tudok kommunikálni másokkal. A munkahelyem sem szoktam nagyon másokkal kommunikálni csak, ha nagyon muszáj.
Viszont akad még egy két probléma. Egyrészről a munkából adódóan csak hétvégente érek rá, ill. vidéken élek egy kis faluban. A közelben vagy egy kisváros, de ott jóformán csak 14-15 évesek buliznak (amúgy ott a gyár is ahol dolgozom). Szóval Budapestre szeretnék feljárni, de 50 km-re van. Ebből adódóan nem igazán tudnék hazajárni, de viszont nincs kinél aludnom. Innen jött az ötlet, hogy felköltözhetnék. 1 év alatt sikerül összespórolnom 600-700 ezer Ft-ot amiből most feltudnék költözni, de ebben az esetben fel kellene mondanom. Igazából ezzel nem lenne probléma mivel maximum 2 évre terveztem gyárban dolgozni, de bulizásból sajnos nem lehet megélni.
Van egy pincér szakmám amit időközben elvégeztem. Az eredeti tervem az volt, hogy vagy kimegyek külföldre (azért spóroltam) vagy megvárom a 21. születésnapomat és elmegyek egy tengerjáró hajóra.
Viszont már minden egyes porcikám élni akar. Szexelni akarok (lehet, hogy alpárian hangzik, de még szűz vagyok és egyszerűen ...), bulizni, haverkodni. Egyszerűen muszáj megtapasztalnom, mert már évek óta erre kívánkozom.
Mit csináljak? (20/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!