Nem tudnék már barátokat szerezni?
Most mentem fősulira,és a barátkozás valahogy nem sikerült úgy,ahogy szerettem volna.Olyan magányosnak érzem itt magamat (az is vagyok) mindenhova egyedül megyek,és fáj azt látni,hogy egy csomóan már összehaverkodtak,de nekem nem kell sok haver,csak legyen legalább egy-két barátom,de mindenki rohan a saját dolga után,esélyem sincs.Na meg az,hogy én eleve zárkózott típus vagyok,nehezen oldódom fel az emberekkel,nehezen barátkozom.
Gimiben volt pár barátnőm,de ott is inkább olyan kívülálló típus voltam (ezt nem azért mondom,mert imádtam a gimis éveket!) és attól félek nagyon hogy ez ismét megismétlődik!Attól félek,hogy már eltelt egy hónap,mindenkinek megvan nagyjából a saját kis "baráti köre" én meg úgymond lecsúsztam az egészről,akik tudják is,hogy a világon vagyok,elkönyveltek egy nem beszélő kívülállónak aki csak beesik az órákra majd rögtön húz haza.Van még esélyem barátokat találni?
szia.persze hogy van.
:))
nem szabad elkeseredni. hasonlo helyzetunk, evekig en azt kerestem, hogy mit rontok el, hogy mi nem tetszik bennem az emberekben, aztán egy napon megtalaltam és egyedül.
hiába keresed egy ilyen oldalon az idegenektől a választ, mert én olyan emberektől kérdeztem, akik jól ismertek és mégsem tudták, csak hogy van bennem valami furcsa-semmi konkrétum. Ha akarod h segitsek dobj 1 privit nekem
Barátokat nem lehet keresni, ezért ne is keress tovább. Sajnos már nem úgy megy mint az oviban, hogy odamész valakihez és megkérdezed:"Leszel a barátom?", és akkor együtt homokoztok.
Ha pedig látszik rajtad hogy nagyon barátkozni akarsz akkor ezzel megijeszted az embereket.
A haverok meg nem jók semmire. Nekem szándékosan egy sincs.
Barátom, az is kevesebb mint 10, de ez sokkal több mint ami a legtöbb embernek van a tapasztalataim szerint.
Róluk tudom hogy ha rossz helyzetbe kerülnék nem hagynák hogy éhen halljak vagy hogy az utcán aludjak.
Ha gimis barátnőid ennyi idő alatt elfelejtettek, akkor utánuk sem érdemes sírnod mert nem volt valami értékes a barátságuk.
Lehet hogy az sem lenne utolsó módszer ha hamarabb érkeznél az órákra hogy tudj a többiekkel beszélgetni amíg a tanár megjön. Esetlen iratkozz be valahova táncra vagy sportolj valamit. Ajánlom az aikido-t. A tánc és a aikido alatt közvetlen kapcsolatban lehetsz másokkal és ezeket a tevékenységeket az értelmesebb emberek szokták űzni. Edzések előtt és után, vagy közben is beszélgethetsz a többiekkel. Hacsak nem Te vagy aki mindig kiközösíted magad nem hiszem, hogy Ők kiközösítenének téged.
jajj nem,félreérthetően írtam,gimis barátnőim azóta is megvannak,csak sajnos ritkán tudunk barátkozni!
egyszer azt mondták nekem,hogy az a fajta vagyok,aki nem szimpatikus az embereknek első blikkre csak aztán kedvelhetnek meg...talán ez is gond
Velem is haszonló dolog volt a középiskolában. Ott egy barátom nem volt, olyan volt akivel beszéltem néha de úgy olyan igazi haver akivel lemehettem volna a szünetben az udvarra vagy valamilyen sulis rendezvényre olyan nem volt.
Utána elmentem másik suliba és rájöttem hogy nem csak velem van a baj, ott most már vannak barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!