Hogyan tudnék barátokat szerezni magamnak?
Nem arról van szó, hogy nincsenek barátaim, mert vannak. De olyan igazi barátból tényleg csak 1-2 van, + rengeteg olyan "barátom" van akikkel, ha találkozok akkor köszönünk,és beszélgetünk stbstb .. Hogy tudnék barátkozni? Hogy tudnék bekerülni 1 baráti társaságba?Mint ahogy mondtam vannak barátaim akikkel beszélgetünk hébe-hóba,de nincs 1 fix társaság, talán ez hiányzik nekem a legjobban :) Annyi a jófej ember,nemigaz hogy ez ennyire nehéz :S
Ha van valami ötletetek,tippetek akkor szivesen meghallgatlak titeket.
nah, énis igy vagyok ezzel :))
sok a barátom,akikkel mikor találkozom tök jokat beszélgetunk, de nincs kivel elmenni lazulni a városba, elmenni focizni,vagy valami hasonlok :)
Én is pont igy vagyok...nincs kivel megbeszélnem a dolgaim...sokan mondják h az nem fontos de nekem kell valki akivel lazulhatok,filmet nézek,társas stb.
Egyedül érzem magam...:((
hát akkor ahogy látom nemvagyok magam :S
amugy igen,énis pont igy érzek,nincs kivel elmenni lazulni,nincs akivel filmezhetnénk,esetleg valamit kitalálhatnánk...
Nekem az a gondom, senki sincs, aki ha magam alatt vagyok, felhívna, hogy elmeséljem neki, mi bánt.
Nincs akivel csak úgy el lehetne menni valamit csinálni, amikor a párom a barátaival találkozik.
Aki ha gond van, nem mond semmit, csak átölel, vagy megfogja a kezem, hogy tudja, nem vagyok egyedül.
Olyan voltam mint te. Egy dolgot csináltam: nyitottam az emberek fele. Odamentem full idegenekhez dumálni, vagy olyanhoz akivel eddig 1x ha beszéltem. A sok ember között meg fogod találni azokat, akikkel tényleg jó barátságot tudsz kötni.
19/F
Én több mindennel próbálkoztam.
Pl sport, de oda általában párban mennek az emberek. Lányok barátnőkkel, fiúk haverokkal.
Hobbi: kerestem magamnak egy elfoglaltságot, amivel jól érzem magam. Annyi megtetszett, hogy egy kis vállalkozást alapítottam, amit munka mellett csinálok. Azok, akiket addig a barátaimnak hittem, most féltékenyek a sikereimre, és ott próbálnak keresztbe tenni, ahol csak tudnak :S
Na nekem meg se barátom, se barátnőm, se fix haveri kör, se semmi. És nem látom a kiutat.
Any idea?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!