Hogyan lehet barátokat szerezni?
minél többet kell közösségbe járnod és ott összeakadhatsz olyan emberekkel akik számodra barátok lehetnek. aztán vagy ő bevisz a 'bandájába' vagy hozzátok 'csapódnak' a többiek.
(leírva milyen könnyűnek tűnik, de még nekem sem sikerült elérnem) ...
az is nagyon fontos ,hogy a megfelelő helyen kell keresni, suli, egyetem nem biztos ,hogy a legjobb erre
külön szakkörök ,vmi (nem tömegsport)sport,akár zenével kapcsolatos összejövetelek,önbizalomfejlesztő tréningek:D:D
bár ami engem illet nekem is mázlim van, hogy találtam egy olyat aki tényleg a barátomnak tekintek..és nem barátkereső üzemmódban ismertem meg. de attól még ,hogy neked nincs ilyen nem jelenti azt ,hogy esélytelen ,mert aki keres az talál, aki akar az érdemel is:)
18f
Írhatnám, hogy mennyire egyszerű barátokat szerezni de ez sokban függ tőled is!
Ha nem vagy partiképes személy, vagy elég gátlásos vagy abban, hogy szóba elegyedjél emberekkel, esetleg nincs olyan hobbid amin keresztül a hasonszőrűekkel ki tudsz alakítani egy jo baráti társaságot.
Akkor sajnos elég nehezen!
Jól kell tudnod előadni magad, de fontos, hogy a természetes hétköznapi személyiségedet mutasd meg!
Egy kicsit a "szóbeli vizsga" és a "stand up comedy"-hez tudnám hasonlítani a dolgot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!