Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vonzom be a loosereket?

Miért vonzom be a loosereket?

Figyelt kérdés

Nem bántűsból írom...

21 éves vagyok (F) és eddigi életem során folyton az olyan embereket vonzottam be, akik sikertelenek, érzelmileg agyongyötörtek vagy igénytelenek...

kérdésem hogy miért?!?!

Nekem komoly elvárásaim vannak az élettől, nagy célok stb.

De egyszerűen nem tudok felemelkedni, mert mindig csak az ilyen emberek találnak be, kedvelnek vagy fogadnak el.

... már ott tartok, hogy elfogadom, hogy énis vesztes vagyok és nem nekem való ez az élet ...

1 sikeres barátom van, de képtelen vagyok kijönni vele, fogalmam sincs, hogy miért kötődik hozzám...

2013. máj. 26. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a problémád, hogy mások hátán akarsz felmászni, de nem találsz erre alkalmas embereket?
2013. máj. 26. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:

ez egy fogós kérdés.

nem mondom, hogy nincs igazságalapja, de nem ez a célom alapvetően... csak az emberek, akik körülvesznek azok ugyebár formálnak is valamilyen szinten... vagy lehúznak vagy feljebb viszenk...

2013. máj. 26. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

hát a kérdés alapján nekem is az merült fel, amit az első írt

"komoly elvárásaim vannak az élettől"

nem az élettől, hanem magadtól kell komoly elvárásodnak lennie, és ha ezeket az elvárásokat teljesíted (mert akkor csak neked kell teljesíteni, másnak nem) akkor nem tudnak megakadályozni, hogy "felemelkedj":)

és szerintem amúgy nem vesztesek, csak nem felelnek meg a célodra..

szóval a válaszom annyi, hogy szervezd úgy az életed, hogy mások segítsége, támasza vagy jelenléte nélkül tudj fejlődni!:) és akkor egyrészt már a véleményed sem lesz ilyen egoista (bocsánat, de ezvan) másrészt meg hát eléred a célodat:)

és nem utolsó sorban mások is úgy fognak jellemezni, hogy felemelkedtél, nem pedig felkapaszkodtál! az ember nem gondol bele, de fontos különbség, hogy lábbal tiprunk e valakit!:)

2013. máj. 26. 17:06
 4/4 anonim válasza:
Mer a looser vonza a loosert :D
2013. máj. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!