Milyen karmikus vonatkozása lehet annak, hogy vonzom az őrült lányokat?
Már ott tartok,hogy a "kedves bolond" okat el is viselem,de jó lenne tudni a dolog miértjét.
Én amúgy (barátaim,családom szerint) nem vagyok az,úgyhogy nem azért,mert "hasonló a hasonlót megtalálja".
A férfiak párkapcsolatában általában az anyai konfliktusok köszönnek vissza. Tehát ha valakinél anyuka anno sok hülyeséget csinált amit a gyerek nem bocsátott meg akkor olyan nőket fog vonzani akik hasonló hülyeségeket csinálnak vele mint anyuci.
Tehát fel kell oldani a gyerekkori megrázkódtatásokat.
De még neten keresztül is őket vonzom.
Nem hinném,hogy emiatt lenne.
45% tudom ki vagy,de nem rólad van szó és ne itt hirdesd,hogy összekevertél valakivel,mert itt igazolni is tudják,hogy 18 vagyok.
Nem,igazából olyanokra gondolok,akikkel ha szétmentek,akkor visszaoson a lakásba szagolgatni a pólókat és egy napon elrabol,hogy egy pincében tarthasson fogva,pucéron való babázásra kényszerítve.
1. vagyok. Nem hiszem, hogy lehetne magadon, az ízléseden változtatni.
Pl. ha fontos az ész a partnerben, nagyobb eséllyel fogsz ki olyat, aki nagyon okos, de az érzelmi élete problémás. Illetve ha "unalmasnak" találod a hétköznapiságot, akkor is könnyen futhatsz őrültbe. Viszont azért nehéz a dolog, mert randevún nem lehet pszichiáteri diagnózist kérni, hogy megelőzd a beleszeretést :) A magam részéről belenyugodtam, hogy engem minden elmebeteg megtalál, úgyhogy befejeztem a párkapcsolatosdit.
8-as én azért nem hagynék emiatt fel vele.
Ha más nem,akkor egy kevésbé őrülttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!