Milyen karmikus vonatkozása lehet annak, hogy vonzom az őrült lányokat?
Figyelt kérdés
Már ott tartok,hogy a "kedves bolond" okat el is viselem,de jó lenne tudni a dolog miértjét.
Én amúgy (barátaim,családom szerint) nem vagyok az,úgyhogy nem azért,mert "hasonló a hasonlót megtalálja".
2013. ápr. 27. 19:11
11/14 anonim válasza:
Kedves 45%-os, miért égeted magad, ha szabad kérdeznem? Siralmas...
(Amúgy foley tényleg 18 :) )
12/14 A kérdező kommentje:
9-es igen lehetséges.
Nem szoktam hozzá,hogy 4-6 órán keresztül szidnak,főleg nem ok nélkül.
2013. ápr. 28. 18:54
13/14 anonim válasza:
Az hogy vonzod a szerinted őrült lányokat ahhoz semmi köze a karmikus sódernek-- amilyen Te vagy azt vonzod magadhoz, nézz a tükörbe és tedd fel a kérdést önmagadnak miért vagy olyan amilyen-- mert valamiért elkerülnek az általad normálisnak ítélt leányzók nem gondolod?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem szerintem,hanem mások szerint is őrültek.
Én nem vagyok az (nem saját megítélés alapján).
Valaki azt mondta,hogy azért lehet,mert segíteni akarok nekik,de ezen viszont nem tudok változtatni.
2013. máj. 21. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!