Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon félek a sötétben. Hogy...

Nagyon félek a sötétben. Hogy küzdhetném ezt le?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. és nagyon nagyon félek a sötétben. de csak ha egyedül vagyok. és igazából nemtudom mitől félek.. attól hogy megjelenik valami szellem, vagy ufó vagy valami. pedig nem hiszek a szellemekben, ufokban.

és este nagyon félek, de akkor is ha fel van kapcsolva a villany. amúgy nem nézek horrorfilmeket meg ilyeneket...

a saját szobámban még annyira nem félek. de onnan egyszerüen nem merek kijönni este. pl wc-re.:(

2009. okt. 4. 19:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem idővel mindenki kinövi

én kénytelen voltam kinőni

mert volt egyszer h nyáron 1 hétig egyedül voltam itthon

és valahogy sikerült megszoknom!!

próbáld ki h felkapcsolsz 1 kis lámpát és úgy alszol

amugy 14/f vagyok

2009. okt. 7. 15:31
 22/23 anonim ***** válasza:
53%

VAN 1 MARHA JÓ MEGOLDÁS!!!!!

EGYSZER ÚGY BERÚGTAM H ESTE EGYEDÜL A FÖLDÖN ALUDTAM EL ÉS SÖTÉTBE MÁSZKÁLTAM A HÁZBA

egyáltalán nem féltem míg bevoltam rúgva XD

azóta sem félek 14/f

próbáld ki :P

2009. okt. 7. 15:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is félek ,amióta folyton van egy visszatérő álmom..biztos bolondnak fogtok tartani ,de kiderült az álmom az előzőéletembe játszódik..képtelen vagyok kiverni a fejemből a jelenetet
2009. nov. 1. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!