Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki vagyok közösítve SEGÍTSETEK?

Ki vagyok közösítve SEGÍTSETEK?

Figyelt kérdés

Az egész 5.-ik osztályban kezdődhetett,az akkori 6.-osok egész évben piszkáltak,lebu€&@&-tak,bántottak.Ez ment természetesen jövőre is és így adódhatott,hogy az osztálytársaim is ezt csinálják évek óta.

Régebben is foglalkoztatott az informatika (most éppen info suliba vettek fel) de ma már ott tartok,hogy semmi mást nem csinálok csak gépezek.

Ezzel nem is nagyon szoktak cukkolni inkább a meleg témával.Ezzel nem is lenne alapból semmi bajom HA egyáltalán lenne barátnőm (még soha nem volt normális kapcsolatom.)

Most voltunk iskolai táborba vagy mi a szösz,megpróbáltam kicsit beilleszkedni de nem ment valami jól.

Bementem este a többiekhez a szobába,leakartam ülni az ágyra és az egyik lány ezt mondta: xyz tskaroddj innen.

Az egyik oszt.társam akivel kicsit jobban vagyok de vele is csak mert sajnál azt mondta:Haggyad már

Erre a lány csak ennyit mondott:De olyan csúnya.

Én persze elszégyelltem magam és kimentem.

Ma már ott tartok,hogy nincsenek barátaim 1 db sem

Megpróbáltam mindnet de semmi bem jött össze.

Most már mindennap csak bemegyek a suliba hazajövök gépezek és 1,5 órát sírok a fürdőben.

Tudom,hogy hosszú voltam de muszáky kiadnom ezt magamból,tehát valakit nagyon szépen kérek,hogy segítsen mert már nem bírok,többször gondoltam már az öngyilkosságra is.

Anyagilag jól állunk tehát ezzel semmi bajuk csak csúnya vagyok....

15/F

#közösítve
2013. máj. 24. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aki azért kiközösít mert csúnya vagy, az gyökér. Viszont ha te sem próbálsz semmit tenni azért, hogy legyenek barátaid, akkor az a te hibád. De legalább akik a barátaid lesznek, azok nem azért fognak szeretni, mert menő vagy, hanem önmagadért...:) 14/L
2013. máj. 24. 20:08
 2/11 dani900 ***** válasza:
100%

Egyszerű, bár nehéz dolgot kéne tenned:

Kiállni magadért, és nem elmenekülni a konfliktusokból.

2013. máj. 24. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azok az idióták nem érnek annyit hogy öngyilkos légy miattuk. régen én is ilyen helyzetben voltam de aztán rájöttem talán azért piszkálnak mert túl sok vagyok. Igyhát csendben maradtam egy fél évig aztán ugyanazok az emberek a barátaim lettek. tehát ezt tudom ajánlani neked légy csendben és ne próbálj beilleszkedni egy kis ideig. amikor próbálsz beilleszkedni azt hiteted el velük hogy követni akarod őket ezért azt hiszik ők a főnökök. másik módszer tanuld meg megvédeni magad tanulj oltásokat vagy tudomisén XD de ne mutasd hogy egy olyan ember vagy aki vágyik arra hogy a csicskája legyen a bunkóknak. nálunk is van egy csunya gyerek amikor ezzel bántják csak mosolyok és azt mondja :tudom mint aki örül magának és akár csunya akár nem van önbizalma. ha már eszedbe jutott az őngyilkosság akkor inkább verd meg azt aki szekál az még mindig jobb. és amikor rosszul érzed magad jusson eszedbe hogy a felnőttek nem ilyenek és ez nem fog így maradni. és még sok hozzád hasonló ember él. ha kialakítassz egy ilyen emberekből álló közösséget magad körül az iskolaiakon már csak nevetni fogsz. többet ér az életed ennél. ha én túl lettem rajta te is túl leszel. remélem olyat is írtam aminek hasznát veszed.
2013. máj. 24. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Ott a pont!
2013. máj. 24. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
kezdj el gyúrni, először otthon utánna meg kondiba oszt cső van megjön az önbizalmad majd
2013. máj. 24. 21:14
 6/11 A kérdező kommentje:

21:14

6 éve vizilabdázok tehát ezzel nincs gond.

Ha valaki meg azt ajánlja,hogy akkor verjem meg őket azzal meg az a bajom,hogy egy elég visszahúzódó típus vagyok,nem keresem a bajt

...csak sajnos jön az magától.

2013. máj. 24. 21:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Próbálj olyan társaságba járni, ahol normális emberek vannak, nem plázap*csák meg páwák. Nem hiszem h nincs olyan ember akivel tudnál barátkozni. Mondjuk ha egész nap otthon ülsz, akkor nem sok minden fog változni...! :)
2013. máj. 24. 21:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Előző: Mennék én szívesen dehát az a kérdés,hogy hova? Manapság elég nehéz ilyen embereket találni.

Bróni vagyok hozzájuk akár mehetnék is de egy másik brónit se ismerek

2013. máj. 24. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Állatokat szereted? Ha igen, mennyire? :)
2013. máj. 24. 22:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze,van egy kutyusom és egy cicám
2013. máj. 25. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!