Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez valamilyen betegség vagy...

Ez valamilyen betegség vagy nem? Többi lent. SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Mindig attól félek, hogy a családomból valakinek baja esik. Folyamatosan azt érzem, hogy figyelnek, és ha röhög valaki azt hiszem hogy rajtam. Azt hiszem, hogy rólam beszélnek, hogy bele látnak a fejembe. (MINDENHOL. MÉG AKKOR IS HA EGYEDÜL VAGYOK.) Ürességet érzek, mindig más a hangulatom, legtöbbször szomorú és magamba fordulok máskor egy két percig röhögőgörcsöm lesz és szinte már a fájdalomtól röhögök. Nem bírok a valóságba élni, mindig csak álmodozok. Egyszerűen ha kell valamire koncentrálni, el kell jönnöm az álmaimból és az ilyen kínzó érzést vált ki. Mindig az agyamban van az öngyilkosság gondolata, de nem tenném meg. MI EZ?
2013. febr. 4. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyenlőre még nem tudom, de pszichológushoz járok hasonló problémával. :/
2013. febr. 4. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnálom... :(
2013. febr. 4. 16:00
 3/9 anonim válasza:

én is pont ezt érzem!:/ bár én már egyszer begyógyszereztem magam.

19/L

2013. febr. 4. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:
és mi történt utána? :S
2013. febr. 4. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a mély elégedetlenséged az életeddel, nem egészséges. Beszélj pszihológussal, vagy esetleg egy közeli baráttal/barátnővel/családtaggal...
2013. febr. 4. 20:21
 6/9 A kérdező kommentje:
koszi
2013. febr. 4. 21:50
 7/9 anonim válasza:
na én is ugyanezt érzem.
2013. febr. 4. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Faster EFT-t! (Keress rá a youtube-on)
2013. febr. 5. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnalom. :/ es koszi utolso
2013. febr. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!