Mi bánt most nagyon?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 14:47
11/14 A kérdező kommentje:
01: 49-esnek. Mi van???
2009. okt. 11. 09:37
12/14 anonim válasza:
Az hogy van 1 nagy pattanásom:S
14/14 anonim válasza:
magányos vagyok. lány vagyok egyébként. párom nincs, a barátaimmal régóta nem tudok kapcsolatba lépni, apa eldobott magától, mert új családot akar, anyukámmal már régóta nincs viszonyom. ez az egyik
másik hogy el kéne költöznünk mert a szomszéd folyamatosan fenyeget hogy megöl de a rendőrség nem csinál semmit, egyszer elvágta a kezét -8 napon túl gyógyuló sérülés- és beperelte anyukámat mondván hogy ő volt. de az ő magánlaksértése persze nem bűn -felmászott a tetőnkre és kővel dobált minket-.
egyfolytában fáradt vagyok és letargikus, nem látom értelmét hogy minden nap felkeljek és végigcsináljak egy újabb napot. lehet hogy depresszió, de ha az, akkor már elég sok ideje küzdök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!