Mi bánt most nagyon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
az, hogy a férjem nem talál normális munkát, most éppen a fizetését nem hajlandók odaadni neki. És emiatt ideges, ami engem is bánt, mert nem tudok, hogy segíteni. Valamint, hogy elég nagy kakiban vagyunkés nem tudom, hogyan jutunk túl ezen a sok sz.ron. Néha úgy érzem minden az én nyakamban van és márnem nagyon bírom ezt a terhet.
2009. okt. 4. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szeretnék előrébb lépni az életben, mivel a gyerekemnek alapot teremtenék, de annyi negatív beszólás, reakciók érnek, hogy nem merek lépni semerre. Besz*ri vagyok, és még a barátaim sem biztatnak, de ha nekik valami kell, akkor bezzeg megtalálnak.
2009. okt. 4. 15:04
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

az, hogy még mindig nincs csajom, de a sok álszent gyökérnek van, akik csak kihasználják a nőket. ez igazságtalanság! meg az is felhúz, hogy nincs munkám már 2 hónapja, tehát pénzem sincs 2 hónapja. meg az is bánt, hogy az előző előtti munkahelyemen nem adtak oda 50 ezret, mert megbíztam a f.szfej főnökömben, aki jól átvert. meg az is bánt, hogy látom, hogy tesóm, aki épp most lett munkanélküli pont ugyanúgy fog járni, ahogy én jártam akkor, csak 65 ezerrel . meg az is bánt, hogy haverommal össze kellett vesznem, amiért rendre keresztbe akart tenni nekem, és ő persze nem veszi észre , hogy ez mind miatta történt. az is bánt, hogy szüleimen kell élősködnöm . :( és az is bánt engem, hogy akit kihúztam a sz@rból tavaj télen , akinek kaját vittem, mikor éhezett és mikor a padlón volt, az most le se szar engem.

IGAZSÁGTALAN AZ ÉLET. MEGÖLNÉM MAGAM, HA LENNE HOZZÁ ELÉG BÁTORSÁGOM. és az is bánt, hogy nincs hozzá bátorságom.

2009. okt. 4. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:

húúú 15:05-ös nagyon negatív vagy. az első vagyok a férjemet az előző mhelyéről kirugták, mert kellet a hely a főnök pereputtyának. Ezen a mhelyen rendszerint nem kapnak fizut. Van akinek két hónappal lógnak, mi még szerencsés helyzetben vagyunk, mert bementünk a főnökhöz és kivertük a balhét... Sorozatosan érnek mindket a rossz dolgok és néha már én is úgy érzem, mint Te, hogy nem bírom tovább, felkötöm magam. És mindig azt mondom, hogy ennél sza.rabb már nem lehet, aztán bebizonyosodik, hogy lehet. De nem baj, ez tesz erőssé, és amikor majd egy picit fent leszünk, akkor én fogok röhögni:-)

Amúgy meg ilyen hülyeségek ne forduljanak meg a fejedben, nem oldasz meg vele semmit.

2009. okt. 4. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
nincs egy fillérem sem
2009. okt. 4. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:
nem tudok mit kezdeni magammal...
2009. okt. 4. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy mindenki állandóan cseszeget, nincs egy perc nyugtom.
2009. okt. 4. 18:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Az hogy a volt barátom(3hónapja jártunk) már a nevemre sem emlékszik:(
2009. okt. 5. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Jelenleg?Hogy már kurv@nagy a lenövés a fejemen,és már tükörbe sem bírok nézni!!!

Általánosságban az hogy nagyon kéne a pénz a kis lakásunkra mert jön a baba és alapvető dolgok nincsenek még...Víz,és festeni kéne,szőnyeg,kerítés,konyhabútor...:(

2009. okt. 7. 14:56
 10/14 anonim válasza:
Engem az bánt,hogy a párom édesapja benne van a Magyarok Szövetségében és folyamatosan mondja az információkat,hogy a Magyarokat ki akarják irtani,6milliót összesen,hogy 6millió zsidó települjön be a helyünkre mert nem érzik jól magukat Izraelben.Továbbá,hogy annak érdekében,hogy a magyarok ne gyarapodjanak az ivóvízbe fognak tenni valamit amitől a nők nem eshetnek majd teherbe.De a r...at pénzelik,hogy szüljenek gyereket és mesterségesen is termékenyítik.Hogy a H1N1 ellenszere a gyilkos fegyver,ha valaki megkapja a védőoltást,attól fog legyengülni a szervezete annyira,hogy belehal egy megfázásba.Továbbá,hogy lassan a magyaroknak el kell hagynia magyarországot olyan helyzetek állnak elő.Stb. Mi a véleményetek?
2009. okt. 11. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!