Miért van bennem ekkora ellentét? Ez normális?
50%-ban ilyen vagyok:
Bevállalós lány. Van pár vad tetoválásom és még vadabb sebhelyem. Bárkivel, szinte azonnal lefekszem, aki tetszik nekem és viszonozza az érdeklődésem (ez elég gyakori). Cigizek, ha hangulat van, akkor iszom és olykor "törvénytelen"-ül bulizom. Gyorshajtok. Ha úgy alakul, verekszem. Általában, aki ilyennek ismer meg, nagyon vagánynak tart, mert ilyenkor tényleg csupa "rosszfiús" dolgot csinálok.
Viszont 50%-ban meg ilyen vagyok:
Itthon gizmózom, verseket írok, leány regényeket olvasok, arról álmodom, hogy rám talál a nagy szerelem, az állataimat babusgatom, vigyázok, hogy még véletlenül se szemeteljek az utcán, segítek minden bajba jutott utamba kerülőn, kedvesen beszélek mindenkivel, igyekszem megfelelni a szeretteim elvárásainak és úgy alapjáraton egy szent vagyok.
Mintha egy ördög és egy angyal lakna bennem, egyszerre. Engem nem zavar ez a kettősség, ilyen vagyok. De nagyon sokan zavarba jönnek a viselkedésemtől, mert a két oldalam, elég erősen üti egymást.
Biztos nem csak én vagyok ilyen. De miért van bennem ekkora ellentét?
Elő tudnánk adni egy ilyet:
-Hello. Hé KÖSZÖNTEM.
-Én meg nem vagy tán úgy hallottad? :D
Ezen a legtöbben megsértődnének, pedig vicces. :)
Nem sok jót ígérek ha egy szolid srácnak akarsz ilyeneket beadni, hoztam már össze olyan szitut hogy rokonom (!) fennhangon közölte hogy ő ebben nem vesz részt és elkezdett menekülni. :)
De sok sikert örülök hogy jól érzed magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!