Egyedül érzem magam! Miért nincsenek barátaim?
Az osztályban is ha beszélni akarok valakivel akkor mintha ott sem lennék, ők el vannak maguknak, mondván: 'én nem odavaló vagyok', és ez szarul esik, sokszor vagyok egyedül. Igaz, van barátom, aki nagyon szeret és támogat, de a barátok mégsem ugyanaz.. Mert látom a suliban a többieket, jól elvannak, meg menők, meg szépek.. én meg önbizalom hiányosan, csendesen meghúzódok a háttérben..:( Mit tegyek hogy magabiztosabb legyek, és hogy jobban észrevegyenek?
17L
Ezzel én is így vagyok, tök olyan, mintha rólam írtál volna. :( Az osztálytársaim nem igazán foglalkoznak velem. Csendes, visszahúzódó, és eléggé önbizalom hiányos vagyok. Viszont mostanában kezd egyre jobban nem érdekelni, hogy mit gondolnak rólam mások, és így sokkal jobb minden. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg nem foglalkozni más emberek véleményével.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!