Mit tegyek? Ezt már nem bírom!
Figyelt kérdés
Bocsánat lehet,hogy a fogalmazás is rossz lesz!Szóval mit tegyek ,hogy ne utáljanak ennyire ,soha nem volt igaz barátom aki tényleg mellettem van mindegyik becsapott átvert vagy csak érdekből beszélgetett velem!Az iskolát éppen ezért utálom,lenéznek meg minden!Ha nem lenne nekem fontos a tanulás akkor már rég bdrogoztam volna meg pia ,cigi,stb.A családom is utál hiába próbálok a kedvükben járni .Nem engednek főzni se semmi ,de ha meg nem csinálom akkor azt mondják,hogy ennyi idősen ők már maguknak főztek.Most igazodjak ki rajtuk ? Kivel beszéljek? Kivel legyek? Egyáltalán hol legyek? Ez már nem normális dolog amikről gondolkozok..Legszívesebben meghalnék,de úgy se merem megölni magam.Este aludni se tudok oylan hüyleségek járnak a fejemben,mondjuk kicsikorom óta iylen nem normális vagyok.Mit tegyek ,én sokáig bírtam ,de ez már nekem is sok! Annyit kérem kíméljetek meg az oylan válaszoktól ,mint pl: szánalmas vagy meg hüyle meg stb.2009. okt. 2. 18:04
11/13 anonim válasza:
énis 14/L vok és ismerős a hejzet...írj ha gondolod, szivesen beszélgetnék veled :)
12/13 anonim válasza:
Szia!Én is 14 éves vok 7.-es,és lány.Szimpinek tünsz,és ha akarod duncizhatunk email-en!
13/13 anonim válasza:
Akkor még nem kellene elszöknöd. Pedig az jó ám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!