Mit tegyek? Ezt már nem bírom!
Tuttam h ezt valaki el fogja sütni amit az első hozzászóló!:P
Ezt csak úgy elmondtam, attól még egészségetekre... :)
Szóval hogy mit tegyél, szerintem gondolkozz el mi miatt utálhatnak, aztán próbálj meg változtatni valamit magadon/magaddal.
Utána szerezz ha tudsz tekintélyt. Gőzöm sincs hogyan, de például felmérővel, vagy ha valaki kihasznál/beszól/átver... azzal bánj el valahogy, akár verbálisan, akár fizikálisan, akár sz*rkavarással.
Ne vádold magad. 8 általános iskolás évem dettó ugyanígy telt, annyi különbséggel, hogy a családom támogatott. Ha gondolod, szívesen beszélgetek, ha küldesz egy mailt.
Minden problémával külön kell foglalkoznod. A barát-ügy nehéz, nagyon is az, de nem tudom hány éves vagy, milyen lehetőségeid vannak.
A család már más, belülről az is nagyon bonyolultnak tűnik, de ha valaki kívülről nézi, biztos tud pár új meglátást adni, hogy megoldhasd. 17 és lány vagyok, tényleg jó lenne beszélgetni, nem feltétlen csak erről =]
Szia!
Sajnos velem is ugyanez van. Soha nem volt egy barátom sem, a mai napig kihasználnak...
Most 9.-es vagyok és még mindig magam ultem suliban, általában nem is szóltak hozzám, csak akkor, ha valami kellett nekik. Ha odamegyek valakihez simán elkuldenek melegebb éghajlatra... Ma egész nap azért sírtam, hogy mivel érdemeltem ezt ki? Tényleg mindenki csak átver és kihasznál engem is, minden értelemben! Pedig én próbálok mindenkivel jó lenni, még az utolsót is odaadom akárkinek.
Tudod, az én famíliám nem normális, ezért már csak anyámmal élek, aki alig van itthon, mert kulfoldon dolgozik. Ha itthon van csak idegesít és ordítozik. Már nem tudom én sem mit csináljak, nem tudok hova menni... Már itthon sem érzem magam úgy, hogy otthon vagyok, biztonságban.
Nyugi, nem vagy egyedul, sok embernek van ilyen élete mint nekunk, de biztos vagyok benne, hogy ez csak egy korszak, majd jon más, valami jobb! :)
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!