Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Ezt már nem bírom!

Mit tegyek? Ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés
Bocsánat lehet,hogy a fogalmazás is rossz lesz!Szóval mit tegyek ,hogy ne utáljanak ennyire ,soha nem volt igaz barátom aki tényleg mellettem van mindegyik becsapott átvert vagy csak érdekből beszélgetett velem!Az iskolát éppen ezért utálom,lenéznek meg minden!Ha nem lenne nekem fontos a tanulás akkor már rég bdrogoztam volna meg pia ,cigi,stb.A családom is utál hiába próbálok a kedvükben járni .Nem engednek főzni se semmi ,de ha meg nem csinálom akkor azt mondják,hogy ennyi idősen ők már maguknak főztek.Most igazodjak ki rajtuk ? Kivel beszéljek? Kivel legyek? Egyáltalán hol legyek? Ez már nem normális dolog amikről gondolkozok..Legszívesebben meghalnék,de úgy se merem megölni magam.Este aludni se tudok oylan hüyleségek járnak a fejemben,mondjuk kicsikorom óta iylen nem normális vagyok.Mit tegyek ,én sokáig bírtam ,de ez már nekem is sok! Annyit kérem kíméljetek meg az oylan válaszoktól ,mint pl: szánalmas vagy meg hüyle meg stb.
2009. okt. 2. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Lány vagy? Szimpinek tűnsz. Írj privátot nekem, ha gondolod, és beszélgethetünk msn-en ha gondolod. Én is lány vagyok, mondjuk nekem nincsenek ilyen problémáim, de szívesen beszélgetek másokkal. De persze csak ha gondolod... :)
2009. okt. 2. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy szánalmas! De már a legelején "bocsánat"-tal kezdesz! Miért? Nem tettél semmi rosszat, még el se kezdted a mondanivalódat. Egyébként ez az egész jellemző és szinte normális kamaszkorban.
2009. okt. 2. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Tuttam h ezt valaki el fogja sütni amit az első hozzászóló!:P

Ezt csak úgy elmondtam, attól még egészségetekre... :)

Szóval hogy mit tegyél, szerintem gondolkozz el mi miatt utálhatnak, aztán próbálj meg változtatni valamit magadon/magaddal.

Utána szerezz ha tudsz tekintélyt. Gőzöm sincs hogyan, de például felmérővel, vagy ha valaki kihasznál/beszól/átver... azzal bánj el valahogy, akár verbálisan, akár fizikálisan, akár sz*rkavarással.

2009. okt. 2. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne vádold magad. 8 általános iskolás évem dettó ugyanígy telt, annyi különbséggel, hogy a családom támogatott. Ha gondolod, szívesen beszélgetek, ha küldesz egy mailt.

Minden problémával külön kell foglalkoznod. A barát-ügy nehéz, nagyon is az, de nem tudom hány éves vagy, milyen lehetőségeid vannak.

A család már más, belülről az is nagyon bonyolultnak tűnik, de ha valaki kívülről nézi, biztos tud pár új meglátást adni, hogy megoldhasd. 17 és lány vagyok, tényleg jó lenne beszélgetni, nem feltétlen csak erről =]

2009. okt. 2. 18:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Írtam nektek privit! Ha akartok írjatok vissza amúgy meg van msn-em :)
2009. okt. 2. 18:36
 6/13 A kérdező kommentje:
14 éves vok 8.os igen és lány:)
2009. okt. 2. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos velem is ugyanez van. Soha nem volt egy barátom sem, a mai napig kihasználnak...

Most 9.-es vagyok és még mindig magam ultem suliban, általában nem is szóltak hozzám, csak akkor, ha valami kellett nekik. Ha odamegyek valakihez simán elkuldenek melegebb éghajlatra... Ma egész nap azért sírtam, hogy mivel érdemeltem ezt ki? Tényleg mindenki csak átver és kihasznál engem is, minden értelemben! Pedig én próbálok mindenkivel jó lenni, még az utolsót is odaadom akárkinek.

Tudod, az én famíliám nem normális, ezért már csak anyámmal élek, aki alig van itthon, mert kulfoldon dolgozik. Ha itthon van csak idegesít és ordítozik. Már nem tudom én sem mit csináljak, nem tudok hova menni... Már itthon sem érzem magam úgy, hogy otthon vagyok, biztonságban.

Nyugi, nem vagy egyedul, sok embernek van ilyen élete mint nekunk, de biztos vagyok benne, hogy ez csak egy korszak, majd jon más, valami jobb! :)

Sok szerencsét!

2009. okt. 2. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
barátaim nekem se vannak, osztálytársaimal szoktam beszélgetni (suliba, suli útán nem) . Azota nem bizom az emberekben amiota, a 2 legjobb barátom (ovi óta ismejük egymást, ök testvérek), elárultak. :( 18/F
2009. okt. 2. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
mindha csak én irtam volna ezt, egy picivel régebben. még a szüleim sem voltak mellettem, ráadásul megvolt az örökös ellentét és konfliktus anyám és köztem. ki voltam borulva idegileg és mindenki csak tett rá, osztálytársak, mindenki. tudnék neked segiteni és szeretnék is,. ha akarod, persze :)) irj privit. L/16
2009. okt. 2. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
jajj még azt hozzátenném hogy lehet én vagyok a harmadik, aki ezt irja (mjah. Lol) :-D de ez nem attól függ
2009. okt. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!