Miért van az, hogy tudom mit kéne csinálnom és tudom hogy sokkal jobb lenne tőle az életem, de mégsem kezdem el csinálni?
Kicsit "személyteleníts".
Rajtad kívül kb 7,000,000,000 ember él, bár csak tippelek, szerinted mit számít, hogy egy ember nem boldog. Hol olvastad, hogy neked boldognak KELL lenned?
Lehetősége van rá a legtöbb embernek, de mindenki eldöntheti, mit kezd vele, mer élni a lehetőségekkel, vagy gyáva hozzá.
Lustaság, a motiváció hiánya. De lehet, hogy csak pajzsmirigy alulműködésed van! Az felborítja a hormonháztartást, letargiába sodor.
Kezdj sportolni!
Na, jó, lehet hogy nem érthető a célzásom...
De, hogyan lehet változtatni? Ha tudod, de nem teszed, akkor sehogy, még egy pszichológus is addig tud segíteni, amég nem értesz valamit, miután már tudod, csak az dönti el, hogy van-e elég vér a pucádban, hogy megtedd. Ha nincs, semmi gond, de nem lesz más "könnyebb" megoldás, akkor maradsz ott, ahol voltál. Ennyi.
Nekem is van még néhány dolog, amit még nem tettem meg, de mivel tudom, hogy mit kéne tennem, ezért tudom azt is, hogy innentől kezdve csak két út van: vagy megteszem, vagy nem. A bátorság a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!