Ha visszamehetnétek az időben, hány éves korotokba mennétek vissza?
Figyelt kérdés
úgy hogy a mostani emlékeid, tapasztalataid mennének veled vissza2013. máj. 16. 13:26
2/25 anonim válasza:
én nem vissza mennék, hanem előre, úgy 30-34 évet...
3/25 Tojasleves válasza:
Valahogy általános iskola 5. osztályába, onnan talán még javítani tudnám amit eddig elqrtam :)
Csak ha az egész mai személyiségem jönne velem, nem tudom mit csinálnék a kanossággal :D
Nehezen talál párt egy ötödikes suttyó :)
4/25 anonim válasza:
Én is 0. Gondold má el mekkora zseni lennék :D, persze lehet nem mennék vissza azé sok idő volt végig kínylódni a sulit, persze semmit nem kéne csinálnom egy jó darabig, de non megunnám.
5/25 A kérdező kommentje:
azt is vegyétek figyelembe, hogy nulla éves korban még ugyanúgy pelenkáznak, stb. meg testileg annyira vagy fejlett mint a korodbeliek(szóval akármennyire akarsz, nem fogsz tudni pl. járni, mert nem elég erősek az izmaid) + a szüleid sem úgy fognak viszonyulni hozzátok, mint most.
2013. máj. 16. 14:06
6/25 anonim válasza:
én továbbra se vissza mennék, hanem előre, úgy 34-35 évet...
8/25 anonim válasza:
Én kb 16 éves koromig mennék vissza, mert akkor volt egy faxfej csávóm, és most ezzel az ésszel tudnék mit mondani neki, és megérdemelné, hogy jól megszívassam! Meg többet tanulnék, sokkal többet.
9/25 anonim válasza:
Sehova, örülnék hogy eltelt ez az x év, nincs kedvem még 1x leélni, bőven elég volt 1x is.
10/25 Tojasleves válasza:
Szar lehet ám járásképtelennek lenni tiszta fejjel :)
De akkor is furcsán néznének, ha mondjuk ovis korodban már olyan regényekkel ütöd el az időt, ami azért nem odavaló.
Meg egyhét politikai hírre kicsattan belőled a 30éves...
Főleg, hogy előre tudsz sokmindent, hamar a tévében találnád magad,mint csodagyerek, ha nem figyelsz oda.
Sokévig tartó kontroll lehet az agyadra menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!