Lányok! Mennyi idős korotokba voltatok "igazán" szerelmesek? . :S :D
Figyelt kérdés
...olyan volt vkinek h általánosba járt 1 fiuval mert a bnőm ezt csinálja... a bnőm 12 a fiu 14 ... ez gáz?2010. febr. 27. 23:10
1/17 anonim válasza:
Általánosba? azt se tudtam mi az a szerelem...Én most vagyok igazán szerelmes és 18 vagyok...
Nem mondom hogy gáz, nincs jogom megítélni senkit, ha nekik jó...akkor nem kell ezen törni a buksidat:)
2/17 A kérdező kommentje:
nem is érdekel annyira csk uncsizom xD meg eléggé idegesit h csk rola beszél egész nap mondjuk az h a moziba le akarta smárolni az elég durva lehetett (12éves korba) am 14/L vok
2010. febr. 27. 23:57
3/17 anonim válasza:
Én még nem voltam, úgy igazán szerelmes ... azthiszem :) 16 de most IGAZÁN tetszik egy srác... kiderült, hogy három évvel fiatalabb x) királyvagyok (y) 16/l
5/17 A kérdező kommentje:
általánosba senki?...
2010. febr. 28. 12:34
7/17 anonim válasza:
én már 10 évesen sexeltem,a pasimmal,a b nőd-nek már késő!
8/17 anonim válasza:
19 és az első válaszolót akarom :P:P
10/17 A kérdező kommentje:
ő... sexeltél 10 évesen ez elég GÁÁÁÁÁZ!
2010. márc. 3. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!