Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől van rémálmom? Nektek...

Mitől van rémálmom? Nektek ennyi idős korotokba volt/van?

Figyelt kérdés

Tegnap este szörnyű rémálmom volt.Nem ez az első alkalom, csak mindig más a helyszín.Az egyik osztálytársam is ott van (fiu)és zacskós pilóta kekszet eszik (felül vaníliás alul csokis)nem vagyok bele szerelmes, nem is tetszik.A lényeg az hogy mindig kiugrok az ablakon álmomban, és nézem hogyan zuhanok.MAjd mikor földet értem hirtelen felkelek.Tegnap álmomban nagymamámnál voltam, onnan ugrottam az erkélyről, de volt már a saját szobámból és a másik szobábol.DE a fiu mindig ottvan!nem eszem túl későn hogy rémálmaim legyenek, attól nem lehet.

De akkor mitől?

A VÁLASZOKAT ELŐRE KÖSZÖNÖM!

13/L

2013. jan. 5. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A zuhanásra én is felébredek ha olyan van.

Amúgy nem tudom miért van neked ez.Biztos nem érzel aziránt a srác iránt semmit?

2013. jan. 5. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, kérdező?
aug. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!