Miért van egy hete mindig rémálmom?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 09:11
1/4 anonim válasza:
Először is mik történtek veled mostanában amitől esetleg előfordulhatnak rémálmok
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi érdekes. De nem mindig ugyanazokat álmodom, hanem mindig mást. Kettőre emlékszem. Matek órán elkéretőztem klotyóra, és utána azt hittem, hogy nincs órám így elmentem haza, utána eszembe jutott a matek óra. Visszamentem rám üvöltött a tanár, és vége. Másik álom: Buszon hagytam a telómat(az a telefon az életem), és a sulitáskámat. De nem tudtam, hogy hova megy a busz, így nem tudtam vissza menni értük. Na, nagy szarban voltam. Aztán észrevettem, hogy álmodom, de szerencsére tudom, hogy kell akaratosan felébredni. Így felébredtem 5:30-kor, és vissza se' mertem aludni.
2009. dec. 29. 14:18
3/4 anonim válasza:
ó, ilyenek mindenkivel szoktak lenni. Nekem is volt egy pont ugyanolyan mint neked. Énis hazamentem a suliból. :) De ezek csak álmok, el fog múlni ez az időszak is ::::))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!