Pár hete rámszált egy fiú. Mitcsináljak h hadjon békén? 14/L
Na szóva pár hete egy fiú aki egy utcával arrébb lakik rámszált.Ezt értsétek az alatt h leakar fogdosni folyamatosan beszólogat bedumál nekem. ő 7.én pedig 8.-osvok.DE mikor egyedül van normális köszön meg minden.Mikor a suliban vagynunk meg...ááhh...meg mikor az utcába van az uncsiával...
Mit csináljak már tényleg rosszul vok tőle.
ezisjóötlet....
másvalaki?
Vagy te oldod meg a problémát, vagy mással oldatod meg.
Úgy veszem ki a szavaidból mintha próbálna hozzád nyúlkálni, behatolni az intim zónádba az engedélyed nélkül. Fizikailag erősebb gondolom, így mivel máris túllépte tettlegesség határát, a saját megoldás kiesik, mert tőled nem fél, nem tisztel.
Ha komolyan zavar, keresd fel a szüleit a srácnak, vagy a saját szüleid kérd meg hogy kommunikálják le a dolgot. Talán még van rá befolyásuk ebben a korban.
De egyébként én is a megveretésre szavazok :) aki nem tiszteli a lányokat az megérdemli.
Én az ilyet úgy elszoktam intézni...
...ne kérdezd, hogy hogyan...
hiába mondtam anyunak..jó ezt még enm mondtam h leakart taperolni..
de azt mondta óóhhbiztistetszlneki ahhjjj
haggyad hogy letapizon aztán majd mikor már erőszakoskodik akkor rugd tökön XD.
Vagy kérdezd meg tőle mit akkarsz tőlem? vagy mit akkarsz ezzel elérni?:D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!