Szerintetek reális vagy nagyravágyóak az álmaim/vágyaim?
19/F vagyok, egy vidéki nagyvárosból kerültem Pestre, és egy Vállalkozás, és marketing 2 éves szakmát végzek éppen. Édesapám műszaki mérnök, édesanyám vállalkozó (ennek köszönhetően elég jó érzékem van az üzlethez), mindig is jóval az átlag felett éltünk.
Az "életcélom" egy kis marketing cég alapítása, egy szép, és szerető feleség, gyerekek. Szeretnék bérelni a Marina Parton egy szép lakást, és venni egy Audi A7-es autót. Valamint szeretném elérni, hogy a havi fizetésem megközelítse a 2M forintot.
Kérdezem én, hogy nagyra vágyó tervek ezek? Tudom, hogy rengeteg ember a minimálbérrel küzdködik, és segélyekből élnek. Manapság milliókat csak vállalkozáson belül lehet megkeresni. De annyi gazdag ember van Pesten is, akiknek az én vágyaim semmiségnek tűnnek. Rendes életet szeretnék, nem pedig egy perzsa tigris a rezidenciám 4. emeletére. Miért kéne nekem azonosulnom a minimálbérrel? Én teljes meggyőződéssel hiszek magamban, hogy sikerülhet.
Mi a véleményetek?
Dehogyis ez tök jó én is hasonlóan akarok:
-Nettó havi minimum 2000.000Ft tiszta jövedelem plusz még havi minimum nettó 1,5M egyébb LEGÁLIS dolgokból(saját biznisz IT-n belül)
-Audi A5 quattro minimum 3.0-as benzines vagy TDI
-105 kg csupaizom test,6%-os testzsírral maximum
-3 nyelv tárgyalási szintű használata:Angol,francia,német
-Egzotikus nyaralások utazgatás luxus helyekre ahányszor csak akarom
-Szakmám legkeresettebb szakembere lenni
-MBA diplomát szerezni
-Komoly vezetőként döntéseket hozni
-MAKKEGÉSZSÉGBEN élni teljesen
Jól csinálod szerintem,és hogy teszel érte,és le is írtad amit leírsz az 1000%,hogy megvalósul--Brian Tracy.
Amit az emberi elme képes kigondolni azt meg is tudja valósítani--Napoleon Hill.
Lemaradt :)
-Egy top10 fullos bombázó csajjal együtt lenni,aki
max 57kg,feszes,izmos teste van,hosszú feszes lábai,gönyörű dús minimum hátközépig érő hosszú hullámos haja.Mindemellett bevállalós,őrült dolgokban is benne van:parkban szexelés pl.
Céljaimat támogatja,állandóan mosolyog,vigyorog,szexmániás,céltudatos,kalandvágyó.
Így ezek,részletes legyél nagyon az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!