Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy 99%-ban...

Miért van az, hogy 99%-ban reális, értelmes, segítőkész válaszokat adok, még is lepontoznak?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 11. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Mert egy csomó idióta van az oldalon, akivel ha nem egyezik a véleményed akkor lepontoz.
2013. ápr. 11. 13:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Gondolom ez a 10-től 18-19 éves korosztály...
2013. ápr. 11. 13:35
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Gondolnád, de én nem vagyok ilyen optimista...
2013. ápr. 11. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Mert elég sok kategória van, ahol nem a válasz kérdésre adott hasznosságát nézik, hanem hogy a véleményed mennyiben egyezik az övékkel. És sajnos nem csak a fiatalabb korosztály köreiben jellemző.
2013. ápr. 11. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Bár az lenne életem legnagyobb problémája, hogy lepontoznak egy weboldalon, aminek az égvilágon semmi, de semmi jelentősége nincs az életemre nézve. Ennyire számít nektek ez? Remélem nem akasztjátok fel magatokat emiatt. Ha mégis, akkor majd dobok pár "lájkot".
2013. ápr. 11. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy is, hülyék minden korosztályban vannak.
2013. ápr. 11. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha magas pontszámot szeretnél kerüld a :

Vallás,Valláskritika,Ezotéria,ha ne,m értesz hozzá tudomány,és más hasonló kategóriákat.Itt ugyanis keményen megy a mindenki mindenkit lepontozó webháború.

Iletve lehyél sokat a:szerelem,szex,az egyéb,a humor,a családi kapcsolatok,az állatok,a tudományok (ha értesz hozzá) kategóriában.Ezeknél ha tényleg em vagy hülye akkor simán kapsz nem egy 100%-ot.

2013. ápr. 11. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

És messze kerüld el a sütés-főzés kategóriát, mert ha valamit másként főzöl, mint a többség, ill. mint az "irányadó elit", akkor nemcsak lepontoznak, de még hülyét is csinálnak belőled.

Többször közölték már ott velem pl., hogy annyira hülye vagyok a főzéshez, hogy feltételezik, életemben még serpenyőt sem láttam. És ehhez hasonló kedvességeket könnyen megkaphatsz.

Abban a kategóriában max. csak kérdést tegyél fel, ha nem akarod kitenni magad a fentebb írt kellemetlen szívatásoknak is a lepontozáson túl.

2013. ápr. 11. 17:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: ok, köszi :D
2013. ápr. 11. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

Tegnap óta itt is itt járt a lepontozó.

Azért jó lenne tudni, hogy azért teszi ezt mert éjszaka nem tud aludni, és ezzel üti el az időt?

Vagy valamelyik unatkozó "ügyeletes", vagy ki az, akinek megéri és miért, hogy minden kategórián végigmegy, és sokszor olvasatlanul, logikátlanul nyomkodja a piros pacsikat.

2013. ápr. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!