Ezen az oldalon miért nem lehet értelmes válaszokat kapni?
Figyelt kérdés
Észrevettétek, kérdeztek valamit, és a végén mindig a kérdező van kihozva hül.yének.
Egy primitív példa...azt kérdezném, hogy hány tojás kell egy piskótához...
jönnének rá a válaszok, 3 elég, 6kell minimum, 10, stb.
Már az első 3 válaszoló összeveszne egymással, hogy melyiküknek van igaza.
Utána jönne valami kis gy.ökér, akinek nincs jobb dolga, csakhogy itt az ismeretlen emberek lelki világába tiporjon, és lehordja minden sz.rnak, csak azért mert nem csinált még piskótát.
De ez csak egy példa volt. Én bármit kérdeztem, vita nélkül nem érkeztek válaszok.
Miért ilyenek az emberek?!
2012. febr. 29. 14:45
1/12 anonim válasza:
A fingós kérdések a legjobbak, tuti több oldal válasz és veszekedés a fingásról. Röhej.
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az átlagéletkor itt 16 év, és mindenki poént próbál csinálni mindenből :S
2012. febr. 29. 14:50
3/12 anonim válasza:
Hát a piskótás eset valóban lelombozó. Sok ember jár ide dühöngeni, belekötni valakibe.
4/12 anonim válasza:
Mert mindenki azt hiszi, hogy ő jobban tudja, mint a többiek. Tényleg ezzel mindenki így van, de vannak, akik be is akarják bizonyítani.
5/12 anonim válasza:
Az nem baj, attól én még mindig próbálok normális válaszokat írni, szépen, kereken megfogalmazva, hogy érthető legyen nem egy 16, de még egy 13 éves számára is. Mert megeshet, hogy soha semmi egyebet nem olvas, csak azt, amit itt talál. Ha egy jó szó, egy jó gondolat utat talál a még képlékeny lelkéhez, talán mégsem feleslegesen voltam itt, és az idő, amit ideszántam az életemből, nem múlt el minden haszon nélkül. Na, így...
8/12 anonim válasza:
igen észrevettem, itt mindig a kérdező a hülye meg aki egyetért vele
9/12 Friend Joshi válasza:
Szerintem terhes vagy. =)
10/12 anonim válasza:
Sajnos ez nem csak a gyakorikérdésekre jellemző, hanem az interneten levő más fórumokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!