Aki most jelenleg itt van az oldalon, az miért nem csinál valami értelmes dolgot, ahelyett, hogy itt válaszolgat meg kérdéseket ír?
Figyelt kérdés
És én miért nem?2010. jan. 7. 14:03
2/11 anonim válasza:
A válaszolgatást értelmes dolognak látom: ráérek, hogy segítsek másoknak. Másként nem nagyon tudok segíteni, hát így segítek.
3/11 anonim válasza:
Én azért vagyok itt mert épp ráérek!
A gyerekek sincsenek otthon(suli, ovi) megfőztem ki takarítottam stb ... Azért!!!
4/11 anonim válasza:
Mert ha itt ülök, akkor nem tudok mást csinálni.
5/11 anonim válasza:
Milyen értelmes dologra gondolsz?Mi lehet ennél értelmesebb,hogy itt válaszolok az emberek kérdéseire?:o
Amúgy meg beteg vagyok,meg vagyok fázva:(
6/11 anonim válasza:
Azért,mert gyakori kérdések függő vagyok.Igazad van,megyek szundikálok inkább.:)
7/11 anonim válasza:
unatkozok :) még nem kezdődött el a suli, majd csak hétfőn fog (szerbia) ezért még ráérek lazulni, mielőtt belevetem magam a matek dogába :)
9/11 anonim válasza:
mert lusta disznó vagyok azért haha na meg azért mert nem csinálok egész nap semmit.. valakinek bejött az élet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!