Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni! Nem tudom...

Meg akarok halni! Nem tudom mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Már csak 1 hetem van az érettségiig. Annyira szarul vagyok.

Olyan sokat kéne még tanulnom, de egyszerűen már képtelen vagyok rávenni magam a tanulásra :/.

Nem tudom mit csináljak. Nem érdekel már semmi, úgy érzem jobb lenne, ha véget vetnék ennek az egésznek és meghalnék. Nem kéne többet szenvednem. Annyira elegem van már ebből az egészből, nem tudom mit tegyek :/.

2013. máj. 13. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

És milyen irányban?

Ha nem indiszkrét, akkor mik azok a "többi gondok"? Én levelezőn járok egy műszaki BSc képzésre, 3 műszakban melózok, egész félévben semmit sem készültem és 5 vizsgát le kell tudnom a következő hetekben. :)

Szóval nekem se egyszerű a helyzet, de fel kell készülni, le kell tudni, aztán szeptemberig csak a meló meg a szórakozás lesz megint. :)

Úgyhogy ne gondolkozzál önmeggyilkoláson meg ilyen hülyeségeken - kicsit mozdulj ki, legyél kicsit a napfényen aztán mindjárt jobb lesz.

2013. máj. 13. 13:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem átmenni érettségin? Milyen tárgy és milyen szint?

Nehéz ám megbukni - van egy cimborám, aki sosem vett semmit komolyan, közép töri érettségin azzal szórakoztatta magát, hogy mindent próbált elviccelni - még így is átment hármassal. :P :D

2013. máj. 13. 13:43
 13/25 A kérdező kommentje:

magyar, német, közgazdaságtan és szlovák

Főleg a szlováktól félek. Mert kb nem tudok semmit szlovákul, ha fog valamit kérdezni a tanár tuti nem fogok tudni rá válaszolni, max csak annyit, hogy igen-nem :D

Nagyon nehezen megy nekem :S És nem hiszem el magamról, hogy képes lennék arra, hogy megtanuljam az összes tételt, mert szlovákot mindig úgy tanultam, hogy kb csak bemagoltam :S de ennyi tételt bemagolni...

2013. máj. 13. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Azon hogy nincs miért élned nem tudok segíteni,mert őszintén szólva nekem sincs,tudom milyen érzés.Viszont nehogymár az érettségi miatt legyél öngyilkos.Ne stresszelj annyira,jobban is tudsz úgy tanulni.Tanuld meg amennyit normálisan,nyugodtan megtudsz,és ennyi.
2013. máj. 13. 13:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy magyarázzam el magamnak, vagy hogy hihetném el magamról, hogy meg tudom csinálni :/
2013. máj. 13. 13:55
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem magadnak elhinni - hidd el nekünk. :D

Szerintem mindenki így érzi az érettségi előtt, utána meg - főleg ha már 2-3 egyetemi vizsgaidőszakon is túl leszel - szinte egyszerűnek fog tűnni ez a próbatétel.

Szóval ne legyél elkeseredve. Egyél egy fagyit vagy igyál egy kis tejeskávét, utána előveszed valamelyik tételsort, elkezded olvasni és érezni fogod, ahogy jönnek vissza az emlékek a középiskola alatt megtanult dolgokról.

Kb. ennyi. :)

Én is nekiállok még egy kis Gépjárműfenntartás és diagnosztika 2-t tanulni, aztán este fél 10-re megyek a munkahelyemre, 10-kor kezdődik a műszak reggel 6-ig. :)

2013. máj. 13. 14:12
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást :)

jó tanulást :)

2013. máj. 13. 14:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Neked is! :)
2013. máj. 13. 14:18
 19/25 anonim ***** válasza:
ne ezt agyald be magadnak hogy juuj nem fog sikerülni meg stb..gondolj arra igen is sikerülni fog nem adhatom fel meg fogom csinálni és hidd el fog sikerülni csak akarni kell ^^
2013. máj. 13. 14:58
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon önző vagy remélem tudod !

Én nem tudom mi a szenvedés de valószínűleg te se és még sok más ember sem aki itt " meg akar halni ".

Most ne haragudj meg én eddig mindig nyugodtan kezeltem főleg ezen az oldalon az ilyen megnyilvánulásokat de ami sok az sok...

Néha úgy érzem az ilyen embereknek nem szép szó kell hanem egy büdös nagy pofon, hogy megtudd mi kell ahhoz, hogy egy ember tényleg eldobja az életét.

Más aki visszafordíthatatlan beteg kézzel lábbal kapaszkodna azért, csak hogy élhessen, vagy pár gyerek aki nem hogy leérettségizni hanem iskolába nem tud járni! Kiraknálak egy csak 1 napra az erődbe étlen, szomjan megnézném, hogy kapálóznál az életedért, mikor tényleg halál közeli állapotban vagy. Így nem is fog egyébként sikerülni, hogyha így állsz a dolgokhoz! Gondolkozz már el és embereld már meg magadat !

Most pedig jöhetnek a kommentek, hogy milyen szar ember is vagyok és hogy ilyet írok és le is lehet pontozni nyugodtan !

2013. máj. 13. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!