Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak nem akarok...

Mit csináljak nem akarok velük össze veszni és tudom hogy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok és teljesen más lettem. 6-ba jöttem ebbe az iskolába ahol most vagyok akkor még semmi nem történt csak év végén beleszerettem egy fiúba. Akkor (barátnőim szerint komolyabb lettem) 7-ben meg teljesen rossz lett minden azt mondták megváltoztam Mi hárman nagyon jó barátnők vagyunk de ők elkezdtek nélkülem kimenni (nekem ebben az időszakba egy eléggé erős szerelmi bánatom volt) csak akkor segítettek ha már sirtam és ilyenkor már kiközösítve éreztem magam teljesen egyedül és nagyon sokat sírtam. Idén ők ketten teljesen elkülönültek csak most már legalább hívnak ha kimennek vagy valami. Most sajnos megint bele estem úgyan abba a hibába mert megint megtetszett egy fiú akinek nem kellene és folyamatosan cseszetetnek érte és megint egyedül vagyok ha kiborulok akkor a vége mindig az hogy nekik van igazuk és én változtam meg de én ezt nem bírom haza jövök egyből csak sírok azzal nyugtatom magam hogy csak 1 hónap és új suli stb... de ez nagyon rossz már a halálon is gondolkoztam nem bírom egyedül senki nincsen aki velem lenne a régi sulimban nagyon jó volt de ebbe szörnyű. De érzem hogy én vagyok a hibás mert megváltoztam de nem tudom mit tegyek úgy vagyok vele hogy ne veszünk össze erre a kis időre.. :/

2013. máj. 7. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szomorú mese, de látod, hogy a barátaid azért próbáltak segíteni! Hagyd a fiúkat és inkább foglalkozz a barátaiddal! Találj valami hobbit is, meg foglald el magad (tanulás a hátralévő kis időben)! A nyavalygásnak semmi értelme, főleg nem egy olyan fiú miatt, aki nem érdemel meg! :)
2013. máj. 7. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
tényleg nincs értelme olyan miatt szomorkodnod, aki nem érdemel meg. legyél a barátaiddal, nem vagy hibás, az emberek változnak, és ha a barátaid, akkor meg lehet azt beszélni. tényleg nincs értelme összeveszni, inkább beszéljétek szépen meg és legyen minden oké. a halált meg nagyon gyorsan tessék nekem elfelejteni!:)
2013. máj. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!