Meg akarok halni! Nem tudom mit csináljak?!
Már csak 1 hetem van az érettségiig. Annyira szarul vagyok.
Olyan sokat kéne még tanulnom, de egyszerűen már képtelen vagyok rávenni magam a tanulásra :/.
Nem tudom mit csináljak. Nem érdekel már semmi, úgy érzem jobb lenne, ha véget vetnék ennek az egésznek és meghalnék. Nem kéne többet szenvednem. Annyira elegem van már ebből az egészből, nem tudom mit tegyek :/.
Ennyi? hogy tanulnod kellene? és akkor mivan? rajtad kívül csak másik 2 millió8és akkor lehet h keveset mondtam) ember érettségizik idén.. mindenki túléli. és a legtöbb átmegy már akkoris ha egy sültkrumplinál több esze van. tanulj amig kell aztán lazithatsz.
és mi az hogy nincs miért élned? mert szerinted mi lenne az a valami amiért élhetnél?? gondolom ezt a kérdést még nem tetted fel magadnak....
nem csak ez van, hogy tanulnom kéne... elég sok minden van még ezen kívül is...
eddig is szarul voltam, érettségi előtt is... csak most még ez is itt van :S és elegem van már ebből is
Menj ki az utcára (ha esetleg szükséges öltözz is fel előtte), sétálj egyet, egyél egy fagyit, valami.
Kis kikapcsolódás aztán megjön az az életkedv.
Nem szabad ám ennyitől így megzuhanni.
Tervezel majd továbbtanulni?
Igen, szeretnék továbbtanulni.
Eleinte ez hajtott, hogy ha tanulok, jó lesz az érettségim és mehetek fősulira. De most még ez se :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!