Van olyan itt aki már kigyógyult a szociális fóbiájából? Mennyi időbe telt?
Szia! Egyáltalán nem esélytelen. Ugyanazt tudom mondani neked is mint a kérdezőnek. Bármiből kilehet magadat gyógyítani, mert ha az orvos meg tud gyógyítani az azt jelenti, hogy képes vagy rá alapból! Csak rá kell jönnöd hogyan. Tehát meg van a képességed változásra. Szerintem ez a legjobb módszer, mert azért nagyobb elismerést nyújt magaddal szemben ha te magad állsz talpra! Motiváljon az, hogy egyszer úgy is meghalunk és senki se fog emlékezni a kínosnak érzett dolgainkra. Először is ezt az egészet fejbe kell tisztáznod. Nem kell odamenned senkihez se beszélgetni, hanem fejbe rendezd az önbizalmad és a félelmeidet dobd ki a fejedből. Ha ezek meg vannak, akkor már nem kell semmit se tenned alapból felszabadultabb leszel. Azt nem mondom, hogy mindenkivel társasági életet fogsz élni, mert nem is ez a cél. Nem kell mindenkinek megfelelni. Sőt senkinek se kell, csak is magadnak! Találj olyan dolgokat amik motiválnak! Például egy példakép, vagy edzés stb..
Egy ilyen szöveg nem segít... tudom, hogy mit kéne tennem, de nem megy!
Azért köszi, hogy megpróbáltad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!