Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudva valaki segíteni? Rasszis...

Tudva valaki segíteni? Rasszista vagyok.

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de kb. 2011 környékén kezdtem felállítani magamban (14 éves voltam) olyan dolgokat, mint pl egy nép megkülönböztetése egy másiktól, és akkor jöttem rá (keresgélés után) hogy milyen gusztustalan emberek vannak a világon!
2013. máj. 10. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó ez egy akkora baromság volt, hogy sose fogy el..

Akárkivel történhet akármi! 1-2 éves kisbabákat megerőszakolnak, 9 éves lányok teherbe esnek a saját apjuktól.. Te meg abban kérdőjelezed meg, hogy 16 évesen nem lehetett még negatív tapasztalata ázsiaival szemben.. Kérlek, ez elég vicces...

Én sem véletlenül voltam rasszista 14 évesen.. Fényes nappal elkapott 1 csávó és fojtogatott, megakartak késelni, megkergettek, molesztáltak..

Szóval nem értem, hogy lehet valakinek ilyen felfogása..

Nem mellékesen pl a mi sulinkba is rengeteg ázsiai járt, tehát még azt sem lehet mondani, hogy az ember olyan ritkán futhat össze velük...

Most nem védem a kérdezőt, mert már elítélem a rasszizmust.. De ez a feltevésed :D vicces volt.

2013. máj. 12. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!