A volt baratnom allitolag hajt a pasimra facebookon. Tudom a jelszavat, nagy bunkosag lenne, ha azert megneznem az uzeneteit, mert felek hogy elveszitem a szerelmemet?
Szerintem is nézd meg! De este mikor ő biztos nincs fenn.
Egyébként miből gondolod hogy hajt rá? Mondta valaki vagy láttad rajta a jeleket, hogy vonzódik a párodhoz?
Szerintem azért gondolkozz el egy két dolgon!
a fas*book minden adatot elment és vissza lehet nézni a felhasználónak! Mint ahogy azt is, hogy melyik ip-címről, hozzá tartozó körzetről léptek fel eddig a profilra!
Szóval ha a az illető beállította akkor a szerver számára gyanús felcsatlakozás esetén sms-ben is értesíti a gazdáját az idegenkezűségről (és zárolja a profilt)!
Továbbá ha a barátnőd valóban kifele kacsingat a kapcsolatotokból, el kéne gondolkozni azon hogy mi ennek az oka! Nem hiszem, hogy ennek az oka egyoldalú lenne.
Ha meg a megszokása az, hogy megcsal. Ebben az esetben, ha nem a haveroddal, akkor mással fog idővel megcsalni!
Tekintettel arra, hogy csak feltételezed azt, hogy ez az eset fenn áll!
Szerintem előbb személyesen próbáld tisztázni a helyzetet, mint hogy visszaélj valaki bizalmával! (lehet hogy a barátod is csak áldozat ebben a dologban)
oh bakker elírtam, te vagy a lány és a pasi csal félre!
a lényeg viszont ugyan az, előbb beszéld meg ezt a barátoddal, pároddal.
ha a barátod visszaélt a jóhiszeműségeddel hát te is tedd azt.
ha a pasid megcsal, akkor valószínű, hogy utána is meg fog csalni, szóval ott is ugrik a bizalom.
sok jó nem tud kisülni ebből, csak az hogy tévedsz és csak túlaggódod a dolgot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!