Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Facebookon az ismerőseim...

Facebookon az ismerőseim miért utálhatnak engem?

Figyelt kérdés

Iskolatársakról és internetes ismerősökről van szó. Iskolatársakra néha, internetes ismerősökre gyakran ráírok, de senki nem beszél velem valami lelkesen. Iskolatársak közül páran még csak nem is válaszolnak, volt aki azt mondta idegesítő hogy állandóan kérdezgetem őt, pedig nem is kérdeztem sokat tőle.

Internetes ismerősök azok kb. mindig válaszolnak, ők olyan emberek akiknek az a hobbija ami nekem, de unottan beszélnek velem mégha a közös hobbiról is akarok, ezt nem értem miért unják a témát ha nekik is az a hobbijuk ami nekem? Meg másról is próbálok beszélgetni velük is.

És magától csak 2 ember ír rám mindig senki más.

2012. aug. 14. 19:38
 1/5 anonim válasza:
Nem számítasz menőnek, biztos azért. Örülj annak a kettőnek, aki ír.
2012. aug. 14. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a két ember a szüleid?
2012. aug. 14. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Azok internetes ismerősök
2012. aug. 14. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyiből közel sem biztos hogy utálnak.

Gondolom más korosztály vagyunk, de én nem szeretek fészbúkon keresztül beszélgetni. Ha valakivel beszélgetni szeretnék, akkor személyesen. Ha valaki beszélgetni szeretne velem, akkor facebookon/telefonon annyit szoktam csak beszélgetni, hogy hol és mikor folytatjuk személyesen.

2012. aug. 14. 19:52
 5/5 anonim válasza:
Avval a kettővel kell foglalkozni, idővel majd bővülni fog, ahogy megismerkedsz másokkal. Akiket úgy érzed, hogy nem érdekelnek, azokkal meg ne foglalkozz :)
2012. aug. 15. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!