Ti miért törölnétek/tiltanátok le ismerősötöket facebookon?
Én is pontosan ugyanígy vagyok, de nem csak ott, hanem MSN-n is. Csak annyi különbséggel, hogy engem nagyon sokan vissza se jelölnek, pedig tudják ki vagyok. :(
Én nagyon nem szoktam senkit se kitörölni vagy letiltani, max. csak azokat akik belém kötnek vagy nem jelölik vissza a jelölésemet illetve kitörölnek az ismerősei közül. Halottam egy-két embertől olyat, hogy vkit azért törölnek, mert már hosszú ideje nem beszélt vele, de mondjuk akinek 600 ismerőse van, kétlem, hogy mindenkivel beszélgetne napi vagy heti szinten. Igazából én sem értem egyes emberek miért teszik ezt. Elég bántó tud ez lenni főleg akiről azt hiszed, hogy a barátod :(
ugyanez van velemis..:S
sose fogok rájönni magamtól miért csinálják..
Hát én ezt tényleg nem értem. Főleg ha tényleg még meghívókat se küldözgetsz. Én max akkor szoktam letiltani pár srácot, ha túlságosan nyomulnak, folyton adják a szép dumát, vagy el akarnak rángatni valahova.
Kérdezd meg tőlük esetleg, hogy miért törölnek?
Nem hiszem (vagyis én nem tapasztaltam), hogy valaki unalmas óráit arra szánná, hogy kitörölgeti az ismerőseit facebookon.
3.!:
Nem mindig. Pont akitől a legkevésbé számítanál rá, az töröl le. Szerencsére már van egy scriptem ami elmenti az ismerőseim listáját és bejelentkezésnél ellenőrzi az aktuális listát és ha vki nincs rajta aki korábban rajta volt kiírja a nevét. Enélkül korábban mindig csak azt láttam, hogy letörölt vki, de mikor nézegettem, hogy vajon ki lehetett, hiába kerestem rá azokra akikről feltételeztem, mindig olyan törölt le akiről soha nem gondoltam vna. Viszont volt már mikor volt lehetőségem üzenni az illetőnek miért törölt le és b*szott válaszolni, a 2. üzenetemet már el sem olvasta. :(
Én egy volt osztálytársamat tiltottam. Nagyon idegesítettek a kiírt hazudozásai(pontosan tudom, milyen ember) és a felvágásai, nagyzolásai ("Na akkor igyunk", ezt reggel 9körül... persze.). A naponta 6x kipostolt képei, amiket állítólag profi fotós csinált(én is jobban használom a photoshopot!).... Elegem lett belőle, és tudtam, hogy a legjobb barátnője miatt lógott velem sokat(és adta le neki a drótot), szóval tiltottam.
Nem tudom a Te esetedben mi lehet, kérdező. Ha nem írsz ki minden sz*rt, nem küldözgeted a játékfelkéréseket, akkor nem tudom. Személyesen jóban voltál velük? Mert ha igen, akkor lehet, hogy csak Te gondoltad így, sajnos. :( Sok a képmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!