Ti miért törölnétek/tiltanátok le ismerősötöket facebookon?
Figyelt kérdés
azt vettem észre, hogy kitörölnek vagy letiltanak az olyan emberek Is akiket személy szerint ismerek, már azon is meglepődtem hogy akikkel nem találkoztam de tökjót beszéltem vagy legalábbis beszéltem később kitöröltek..nem értem miért, nem szoktam idegesítő játék felkéréseket küldeni se megosztani életem legkisebb dolgait akkor mi zavarja őket bennem?2012. aug. 8. 12:54
11/12 anonim válasza:
én csak tiltok. de akkor megvan rá az okom. ha az adott személy sz@rba sem vesz, nem válaszol, ha írok neki, ha megkérdezem miújság arrafelé vagy valami fontosat kérdezek, tiltom. múltkor egy régi barátnőmmel vitáztam egy fórum alatt, aki nagyon durva dolgot mondott. tiltottam, mert nem igazi barátnő.a héten meg játékfelkérés miatt tiltottam valakit.
12/12 anonim válasza:
Hát én elég lazán veszem a dolgot. Ha valaki olyat ír ki, vagy olyan képet rak ki, ami nekem valamiért b*ssza a csőröm, akkor már törlöm. Például a drogosokat mindig törlöm. Azokat is, akik beteg emberekről, halott állatokról raknak ki képeket, mert nem ezt szeretném nézni ha éppen eszek. Azokat is szoktam törölni, akik állandóan szerelmes idézeteket írnak ki, vagy világfájdalmuk van minden nap...
Hidd el nagyon sok ok lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!