Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom értékelni azt...

ClioWolf kérdése:

Miért nem tudom értékelni azt amim van?

Figyelt kérdés
Nem is tudom néha annyira magányosnak érzem magam, pedig nem vagyok egyedül, annyi barátom van, hogy néha már menekülök is előlük. Néha igen is megkövetelem a magányt. Tudom ez annyira ellentmondásos, vágyok a magányra de még is egyedül érzem magam. Vajon depressziós volnék? Vannak pillanatok mikor teljesen fel vagyok pörögve, aztán meg a semmin is képes vagyok elbőgni magam, na meg ha tehetném egész nap csak aludnék, szerintem ez nem normális, vagy igen?

2013. máj. 5. 03:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges,hogy depressziós vagy.

Az meg,hogy elküldöd a barátaid,de nem akarsz mindig egyedül lenni,lehet,hogy amiatt van,mert más fajta társaságot szeretnél,pl. egy párkapcsolatot.

2013. máj. 5. 05:26
 2/2 anonim válasza:
szerintem is egy kapcsolat kéne neked..:))
2013. máj. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!