Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan elégedjek meg azzal...

Hogyan elégedjek meg azzal amim van?

Figyelt kérdés
ahjj.. :/ nem is tudom, hol kezdjem.. az a nagy helyzet, h szinte megvan mindenem, habár nem vagyunk gazdagok.. most vettünk egy telefont nekem, aminek eszmei értéke 75.eFT de előfizetésesen kb 50.000Ft volt, de ezt is részletre vettük. És én már a következőt keresem.. azon gondolkodtam, h lehet el kellene adnom, és inkább venni egy jobbat.. vagy nem is tudom.. de hasonló a helyzet az élet más területein is.. annyira irigy vagyok :/:( irigykedem más kapcsolatára, irigykedem én mindenre:( Hogyan elégedjek meg azzal amim van?
2011. júl. 31. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolj bele hogy a többi ismerősödnek mennyi mindene nincs meg. Meg hogy nem csak az ismerőseidnek, hanem a világon bárkinek. Valaki éhezik, nincs rendes ruhára, az albérletének a díját éppen hogy csak ki tudja fizetni, éjjel nappal dolgozik és minden plusz munkát elvállal. Képzelheted hogy örülne ha egyszer egy étteremben tudna enni. Vagy ha valaki pár évre kifizetné előre a lakbérét. Ez csak egy példa volt.
2011. júl. 31. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:
ksözönöm!:) azt hiszem már ez sokat segített!
2011. júl. 31. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
sehogy. az sosem elég.
2011. júl. 31. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülök hogy segíthettem :)
2011. aug. 1. 10:26
 5/5 anonim válasza:

Ismerős szituáció!

Hidd el nekem,senkinek sem jobb az élete a másiknál,mégpedig azért nem,mert: Ha szeretik,megvan a családja,boldog kapcsolata van,akkor anyagilag vágyik másra,ha pedig anyagilag van meg mindene,akkor meg a szeretetre vágyik.Az ember alapvetően szerintem olyan,hogy mindig újabb célokat keres,amivel nincs is gond,csak tudni kell,hol a határ. Rengeteg ember rak ki csomó képet a f.bo.kra,hogy éppen hol nyaral,éppen milyen boldog,de a valóság más.Te is tudsz kirakni képet.Nekem volt egy 10 éves párkapcsolatom,együtt is éltem a lánnyal 3 évig.Nagyon laposnak tartottam a kapcsolatot,huszonéves korom létére úgy éreztem úgy élek mint egy idős ember:Dolgozok,hazamegyek,dolgozok,hazamegyek...azóta mással vagyok együtt.Szeretem a lányt, fiatalabb mint az exem,7 évvel és csodaszép,viszont hiányzik a régi életem, nagyon is.Az elemmel rengeteget kirándultunk,mindig főtt kajával várt.Vàgytam a csinibb,fiatalabb lányra, akit megkaptam...de jobb lett valamivel?Nem mondanám.Gondolom érted a párhuzamot!

:)

26F

2021. dec. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!