Hogyan elégedjek meg azzal amim van?
Ismerős szituáció!
Hidd el nekem,senkinek sem jobb az élete a másiknál,mégpedig azért nem,mert: Ha szeretik,megvan a családja,boldog kapcsolata van,akkor anyagilag vágyik másra,ha pedig anyagilag van meg mindene,akkor meg a szeretetre vágyik.Az ember alapvetően szerintem olyan,hogy mindig újabb célokat keres,amivel nincs is gond,csak tudni kell,hol a határ. Rengeteg ember rak ki csomó képet a f.bo.kra,hogy éppen hol nyaral,éppen milyen boldog,de a valóság más.Te is tudsz kirakni képet.Nekem volt egy 10 éves párkapcsolatom,együtt is éltem a lánnyal 3 évig.Nagyon laposnak tartottam a kapcsolatot,huszonéves korom létére úgy éreztem úgy élek mint egy idős ember:Dolgozok,hazamegyek,dolgozok,hazamegyek...azóta mással vagyok együtt.Szeretem a lányt, fiatalabb mint az exem,7 évvel és csodaszép,viszont hiányzik a régi életem, nagyon is.Az elemmel rengeteget kirándultunk,mindig főtt kajával várt.Vàgytam a csinibb,fiatalabb lányra, akit megkaptam...de jobb lett valamivel?Nem mondanám.Gondolom érted a párhuzamot!
:)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!