Miért vagyok suliban ilyen, otthon meg olyan?
Suliban barátságos vagyok, nem veszekszek senkivel, sőt kerülöm az indulatokat. Nem szoktam feltűnősködni (nem viselkedek úgy mint egy ribanc, nem rázom magam). Sokan szeretnek, barátnőm is mindig mondja hogy mennyire örül hogy ilyen vagyok...
Otthon elég sokszor veszekedek anyukámmal meg a nővéremmel, aminek persze mindig én vagyok az oka. Sok minden nem jó nekem, nyavalygok, hisztizek..Már nővéremtől is megkaptam hogy úgy viselkedek mint egy hülye p*csa. Tudom hogy igaza van, mert tényleg úgy viselkedtem, és akkor nagyon kiakasztottam. Pedig soha nem szokott ilyet mondani rám.
Miért viselkedek az iskolában és a barátaimmal normálisan, otthon pedig miért vagyok fordulok ki magamból sokszor?
14/L
nem lehet az hogy otthon nagyon is szeretnek + úgyis együtt maradtok, bárhogy ütközik a véleményetek, és bármi is van, kitartanak melletted, te pedig ezt tudod, ezáltal több mindent megengedsz magadnak? kint kicsit jobban tartunk az emberektől, bensőséges, családi környezetben "nincs mitől félni" úgymond...:) a kintiektől jobban tartunk, így simulékonyabbak is vagyunk velük.
Gondolj bele, hogy a barátnőkön túl az otthoniak (anyud, nővéred) mindig veled lesznek. számolj el 3ig, gondolj arra, hogy ők a te biztos háttered, és ne picsulj velük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!